Один із трьох найбільших українських мобільних операторів, компанія Vodafone, яка користується популярністю серед мешканців практично всіх областей нашої країни, продовжує підносити своїм клієнтам неприємні "сюрпризи".

Цього разу українка розповіла, чим їй "обернулася" акція, яка нібито мала знизити тариф у половину. Виявилось, що українці довелося заплатити навіть більше, ніж коштує її тариф.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної абонентки компанії Vodafone на порталі для відгуків Otzivua.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

"Давно не користувалася оператором Водафон, надійшло заохочувальне смс про знижку - 50% (це 62,5 грн.) на 3 місяці. Я поповнила рахунок і звернулася до оператора для активації, він активував знижку і мені підтвердило по смс.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Потім треба було набрати комбінацію для знижки, але там написало, що не вистачає коштів, просить поповнити як раніше - на 125 грн. Після чого вже до оператора додзвонитися не вдалося.

Наступного дня я знову спробувала активувати послугу, але вже зняли 15 грн. абонплату, на що мені цього разу оператор відповів – що це так і має бути. Але коли я перевірила рахунок – з мого рахунку було знято ще 2 грн.

Я попросила пояснення - мені сказали, що я вчора за ці гроші відправила смс на інший оператор, хоча все заскринувала і маю доказ, що ніяких смс я не відправляла.

У результаті мені чітко пояснили, що всі ці гроші, які вони знімали, мені ніхто не поверне – єдине, що я можу зробити – це ще поповнити рахунок та знову активувати "знижку – 50%".

Висновок такий – якщо і сьогодні комбінація для активації не спрацює – то завтра з мене ще знімуть абонплату і так поки що не закінчаться гроші на рахунку. Тому люди добрі – я вже пошкодувала, що повелася на цю "знижку", майже рік не користувалася цим оператором і переконалася, що це шахраї з великої літери.

Відгук незадоволеної абонентки Vodafone, скріншот: Otzivua
Відгук незадоволеної абонентки Vodafone, скріншот: Otzivua

Нагадаємо, "Крадете гроші та списуєте на війну": абоненти Vodafone скаржаться на підвищення тарифів.

Раніше повідомлялося, що українка поскаржилася, що "Київстар" вкрав у неї гроші - у мобільного оператора назвали це "резервацією".

Також, "Списують, коли хочуть...": українці із сімками "Київстар" залишилися без грошей та зв'язку.