Молоді люди відкрили завісу над динамікою своїх відносин, заявивши, що вони ніколи не ревнують і насолоджуються інтимом утрьох.

Алана та Кевін були моногамною парою з північного Колорадо, яка хотіла оживити свої стосунки, перш ніж зустріла Меган у додатку для знайомств. У мозку в них щось одразу клацнуло, і дует швидко перетворився на тріо і зробив усе офіційно, коли Алана поринула в кролячу нору, досліджуючи свою сексуальність.

Після знайомства з Кевіном з 2017 Алана сказала: "Мені було цікаво і я хотіла дослідити свою сексуальність, тому я розповіла про це Кевіну, щоб дізнатися, чи захоче він зробити це зі мною. Спочатку ми просто шукали щось веселе, нічого занадто серйозного, але після розмови з Меган та знайомства з нею всі захотіли зробити це постійним”.

Кевін, Алана та Меган, фото із соцмереж
Кевін, Алана та Меган, фото із соцмереж

Тепер ця група разом уже два роки і все робить утрьох – від їжі до сну і навіть збираються разом купити хату. Вони навіть разом лягають у своє велике ліжко, тому всі вони отримують неабияку частку нічних обіймів.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Ми спимо в одному ліжку, ходимо на побачення і хочемо разом купити будинок - наші стосунки такі самі, як і будь-які інші" , - сказали вони.

Побачення — це також тристороння справа, включаючи перегляд фільмів, вечерю у ресторані та відвідування нових місць. А коли вони повертаються додому, всі їхні сексуальні бажання виконуються, як пояснила Алана: "Крім того, ми з Меганом обидві бісексуальні, тому ця динаміка відносин дозволяє нам повною мірою відчути обидві наші сексуальні уподобання".

Кевін, Алана та Меган, фото із соцмереж
Кевін, Алана та Меган, фото із соцмереж

Тріо стало вірусним у TikTok, набравши чотири мільйони передплатників після того, як вони дали фолловерам можливість поглянути на внутрішню роботу їхніх стосунків.

Алана, Кевін і Меган кажуть, що їхні стосунки нічим не відрізняються від загальноприйнятих, і ревнощі ніколи не стають проблемою.

"Чесно кажучи, для нас відносини втрьох нічим не відрізняються від традиційних моногамних відносин, - сказали вони. - Насправді ми взагалі не відчуваємо ревнощів у наших відносинах, ми просто все намагаємося приділяти однакову увагу кожному партнеру".

Вони вибирають веселіший підхід і розглядають додаткову людину, як доповнення до відносин, а не витрачання часу на ще одну людину.

@campthrouple

Popular question time… secrets out! 😂 #throuple #polyamory #fyp #foryoupage #polyamorous #campthrouple #heelys #heelysgang

♬ Lollipop - Album Version (Explicit) - Lil Wayne