В Україні триває війна і щодня наші захисники ризикують власним життям заради нашого спокою. Здавалося б такий подвиг має викликати повагу у співвітчизників, але навіть на другий рік війни знаходяться ті, хто ведуть себе не достойно по відношенню до військових.

У Житомирі стався конфлікт з водієм маршрутки, який відмовився безкоштовно везти військовослужбовця. Та на цьому водій-лиходій не зупинився.

Скандал трапився у житомирській маршрутці №58 Мальованка – Діагностичний центр.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Військовий, повертаючись зі служби, зайшовши в автобус, показав посвідчення учасника бойових дій, проте отримав від водія відповідь, що він зараз "не при виконанні служби".

Містяни скаржаться, що це вже не єдиний такий інцидент за участю водія. Він вимагає регулярно вимагає оплату проїзду від пенсіонерів, а нещодавно маршрутник вимагав повної оплати від інваліда 3-ї групи.



"Водій змусив платити його за проїзд, люди заступилися за військового. І дідусь, який заплатив за військового, почав кричати на водія та вийшов з маршрутки. Водій вибіг та в спину вдарив діда. Той впав та ледве не вбився", – розповіли в мережі.

Нагадаємо, ми писали, що нелюд побив військового, який щойно повернувся з фронту: не сподобався пес

Як повідомляв "Знай.ua", не сподобалася форма: до відомого дніпровського ресторану не пустили військового

Також "Знай.ua" інформував, нелюд побив військового, який щойно повернувся з фронту: не сподобався пес