Українці, які через війну опинилися у скрутному становищі, можуть отримати гуманітарну допомогу. На цей раз продукти харчування та інші необхідні речі можуть отримати мами з дітьми до 16 років. Про це інформує портал zayava.info.

Українки з дітьми можуть одержати допомогу від благодійного фонду "У маминих долонях". Організація допомагає дітям та мамам продуктами харчування, гігієнічними наборами, підгузками, дитячим харчуванням, іграшками, ліками та навчальними матеріалами для розвитку дитини.

Продуктові набори. Фото: скрін youtube
Продуктові набори. Фото: скрін youtube

Претендувати на допомогу можуть українки з дітьми віком до 16 років, які:

  • втратили роботу через війну і опинилися у складному фінансовому становищі;
  • проживають у зоні активних бойових дій;
  • були змушені залишити будинок через руйнування та обстріли;
  • були змушені переїхати до інших регіонів з окупованих чи деокупованих територій.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Подати заявку на отримання допомоги від благодійного фонду можна онлайн за цим посиланням. Необхідно вказати контактні дані, місце проживання, яка потрібна допомога та обрати спосіб отримання допомоги – у відділенні "Укрпошти" або "Нової пошти".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, по 4000 гривень щомісяця: хто з українців отримає додаткову фінансову підтримку.

Також наш портал інформував місячний запас продуктів: українцям роздають нову гуманітарну допомогу, хто може отримати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям надають гуманітарну допомогу: як отримати продукти та найнеобхідніші речі.