Найсильніша молитва до святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії. У молитві до них звертаються щоб отримати заступництво. Все, про що ви просите може бути вислухане, адже не було такого прохання, в якому б вони не допомогли.

Здавна ці мучениці особливо улюблені та шановані віруючими. Святі заохочують до сімейного благополуччя, припиняються сімейні сварки і розлади, воз'єднуються сім'ї, а в будинку запанують спокій і затишок.

Молитва, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Молитва, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Вони вважаються заступницями перед Богом за жінок, які мріють мати дітей. Заміжні жінки просять їх допомоги у вихованні дітей благочестивими та шанобливими до батьків, також просять зберегти дитячі серця в чистоті та вберегти від духовної скверни. Моляться святим також і про здоров'я дитини, бо тілесне здоров'я нерозривно пов'язане із духовним.

Молитва святих мучениць Віри, Надії та Любові та матері їхньої Софії:

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"О, святі мучениці Віра, Надія і Любов і мужніх дочок мудра мати Софіє, до вас нині волаємо зі щирою молитвою; бо хто може клопотатися за нас перед Господом, якщо не віра, надія і любов, ці три наріжні чесноти, образ яких ви на собі показали! Благайте Господа, щоб він покрив нас Своєю невимовною благодаттю в скорботах і напастях, врятував і зберіг як добрий і людолюбець. Його славу, як сонце, що не заходить, нині бачачи, допомагайте і нам у наших смиренних молитвах, щоб пробачив Господь Бог наші гріхи і беззаконня і щоб помилував нас грішних і недостойних заради його щедрот. Моліть же за нас, святі мучениці, Господа нашого Ісуса Христа, Йому ж славу посилаємо, з безпочатковим Його Отцем і Пресвятим, і благим, і життєдайним Духом нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь."

Молитва, скріншот із відео
Молитва, скріншот із відео

Нагадаємо, щодня читайте цю молитву до Миколи Чудотворця і біда обійде вас і ваших дітей стороною.

Раніше ми повідомляли, що якщо дуже важко на душі – зверніться до Бога: найкращі слова до Всевишнього, які допоможуть.