Літо 2023 року, за інформацією прямо від зірок, може подарувати велику порцію романтики та любовних пригод деяким знакам із Зодіакального кола.

Є ймовірність, що хтось зустріне у вихідні або під час відпустки свою ідеальну пару, а хтось може стати героєм курортного роману, де нікому не потрібні зобов'язання.

Про це розповів одні з українських астрологів, які ділиться прогнозами у мережі YouTube. Астроексперт упевнений, що на романтичні пригоди чекають представників із сузір'їв Близнюків, Терезів та Стрільців.

Сузір'я Близнюків, скріншот: YouTube
Сузір'я Близнюків, скріншот: YouTube

Сузір'я Близнюків

Комунікабельним Близнюкам не потрібно багато часу, щоб налагодити зв'язок із кимось. А коли вони у відпустці, їхній чарівності немає кордонів. Тож ймовірність курортного роману дуже висока.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Цей знак – зірка будь-якої літньої вечірки. Він вміє спілкуватися, жартувати та створювати атмосферу невимушеності. Нерідко пригоди переходять до інтрижки.

Сузір'я Терезів, скріншот: YouTube
Сузір'я Терезів, скріншот: YouTube

Сузір'я Терезів

Цей знак оточує себе романтикою, красою та естетикою. У Терезів є вроджене прагнення до спілкування та гармонії, ідея піддатися пристрасті у відпустці їм дуже близька.

Не факт, що стосунки будуть серйозними, адже цей знак найчастіше шукає просто новий досвід та приємні враження.

Стрілець, скріншот: YouTube
Стрілець, скріншот: YouTube

Сузір'я Стрілець

Природжені мандрівники, і їхня волелюбна особистість у поєднанні з ненаситною цікавістю відкриває можливості для всіляких авантюрних витівок у відпустці, у тому числі романтичних.

Грайливість і дотепне почуття гумору цього знака робить його чарівним співрозмовником, де б він не опинився. Курортний роман – їхній вибір, адже дарує емоції та незабутні моменти.

Нагадаємо, що найбільш підходящі чоловіки на роль вітчима за знаком Зодіаку: полюблять, як своїх.

Раніше повідомлялося, що календар магнітних бур на червень: місяць буде багатий сонячними спалахами.

Також, які речі краще не піднімати на вулиці, щоб не викликати лиха: енергетика може вас "підкосити".