Є стереотип, що більшість чоловіків буквально "ламаються" перед тим, як оформити ставлення до своєї другої половинки. Однак і серед представників прекрасної половини людства є "красуні", які навіть не хочуть думати про білу сукню, фат і "штамп у паспорті".

Астрологи помітили закономірності за знаками Зодіаку та жінками, які не хочуть виходити заміж. Та сама трійка - Овни, Леви та Близнюки.

Про це розповів один із українських астрологів, який постійно ділиться свіжими прогнозами та гороскопами у мережі YouTube.

Наречена, скріншот: YouTube
Наречена, скріншот: YouTube

Сузір'я Овна

Вся сімейна рутина та шлюб, який Овни більше вважають лише юридичною формальністю, лише пригнічують представниць цього знаку Зодіаку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Чоловікам, які перебувають у відносинах з Овнами, варто бути обережними з темою заміжжя, щоб не злякати її.

Близнюки, арт, скріншот: YouTube
Близнюки, арт, скріншот: YouTube

Сузір'я Близнюків

Легкі та повітряні Близнюки більше воліють вільно пурхати життям, не прив'язуючись узами шлюбу. Відвести представницю цього гороскопу під вінець буде дуже складно.

Однак якщо чоловік також прихильник такого способу життя, то йому дуже пощастить у стосунках із Близнюками.

Знак Лева, скріншот: YouTube
Знак Лева, скріншот: YouTube

Сузір'я Лева

"Цариця звірів" не поспішає присвячувати своє життя приготуванню, прибиранню та пелюшкам, хоча своїх заміжніх подруг слухатиме і не уникатиме спілкування з ними.

Щоб Левиця захотіла надіти на свій палець обручку, чоловікові потрібно буде дуже постаратися. Представниця цього знака піде під вінець, тільки якщо сама цього захоче.

Нагадаємо, чоловіки трьох знаків Зодіаку з непростим характером: дружинам не позаздриш.

Раніше повідомлялося, ви точно про це не знали: до чого свербить права рука по днях тижня.

Також, знаки Зодіаку, яким влітку 2023 терміново потрібно зайнятися здоров'ям: далі відкладати нікуди.