Українець розповів про неприємний досвід використання термінала ПриватБанку. За його словами, пристрій ухвалив купюри, але через збій гроші не зарахувалися на рахунок. Подробиці він розкрив у скарзі, яку опублікував на порталі Мінфін.

Українець поділився, що скористався терміналом ПриватБанку, щоб поповнити картку Monobank, проте стався збій. В результаті гроші було прийнято апаратом, але на рахунок не зараховано.

Термінал ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Термінал ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"8 червня (увечері), при поповненні картки Монобанк через термінал самообслуговування Приват 24, термінал зжер грошики, вибачився щось на кшталт "операція не пройшла", і із задоволеним виглядом впав в анабіоз", - поділився українець.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Чоловік зазначив, що одразу ж звернувся на підтримку ПриватБанку та описав у ситуацію. У його випадку все наважилося досить швидко – вже наступного дня банк повернув його кошти. Втім, подібні випадки непоодинокі і не завжди з таким щасливим фіналом.

"Одразу зателефонували на гарячу лінію 3700, голосовий помічник Яна все роз'яснила, дала час на подумати та вирішити куди переводити. І о щастя, грошики (9 червня) вже переведені на телефон", - додав чоловік.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, клієнт ПриватБанку залишився без грошей на житло через збій банкомата: "Банк вибачається, але кошти не повертає".

Також наш портал інформував, клієнти скаржаться, що ПриватБанк не приймає доларові купюри, які сам і продає: "Це якесь самоуправство".

Крім того, ми писали, приємний бонус до зарплати: ПриватБанк роздасть по 2000 гривень, як отримати.