Українці, які постраждали від війни, можуть звернутися за новою гуманітарною допомогою у вигляді продуктів, ліків, а також корму для тварин та іншого. Про це повідомляє профільний портал zayava.info.

Гуманітарну підтримку українцям, які постраждали від бойових дій, надає благодійний фонд Десняночка Юа. Організація надає допомогу у Києві, видаючи потребуючим продуктові та гігієнічні набори, дитяче харчування, ліки та корми для тварин.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Крім того, благодійна організація надає жінкам, які пережили окупацію, безкоштовні перукарні та інші краси.

Подати заявку на допомогу можуть наступні категорії українців:

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще
  • багатодітні та малозабезпечені сім'ї;
  • переселенці;
  • воїни ЗСУ;
  • діти героїв, діти-сироти та діти з інвалідністю;
  • дорослі українці, які мають інвалідність.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Подати заявку на гуманітарну допомогу можна за цим посиланням, а на отримання безкоштовних перукарських послуг – за цим посиланням. У заявці потрібно вказати особисті дані (ПІБ, адресу, номер телефону), документ про приналежність до однієї з категорій, вибрати допомогу та вказати кількість (якщо йдеться про продукти чи ліки).

Раніше портал Знай повідомляв, залишилися без дому і потребуєте допомоги: як оформити довідку ВПО та виплати від держави, інструкція.

Також наш портал інформував, мільйони українців можуть втратити статус ВПО, оголошено детальні перевірки: "Протягом 10 днів..."

Крім того, ми писали, що українцям видають продуктові набори: хто може розраховувати на гуманітарку і що потрібно для отримання.