Один з мобільних операторів в Україні Vodafone Україна часто отримує негативні відгуки.

Цього разу батьки на контракті розповіли про нав'язливі повідомлення, які надходять на дитячий номер, що прив'язаний до дорослого. Про інцидент стало відомо зі сторінки Facebook.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Керівництво компанії Vodafone Україна, поясніть чому на номер телефону неповнолітньої дитини, прив'язаної до контракту батька, надходять смс повідомлення від ЗСУ, прокуратури та інших. — написали у коменатрі.

Адміністратори сторінки вирішили, що нема нічого кращого, у цьому випадку ніж удати, ніби від таких повідомлень дитина та й батьки мають стрибати від радості.

Популярні новини зараз
Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Нам справді дуже прикро, якщо ці автоматичні SMS Вам заважають. Ми тримаємо Ваші дані надійно під замком та не розголошуємо їх третім особам, тому персоналізувати такі розсилки немає можливості, — заявили у мобільному операторі

Vodafone. Фото: Youtube
Vodafone. Фото: Youtube

А також вирішили все-таки порадити, як у налаштуваннях заблокувати автоматичне надсилання повідомлень.

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Нагадаємо, ми писали, що Київстар, Vodafone та lifecell: мобільні оператори нададуть безкоштовний зв'язок.

Як повідомляв "Знай.ua" "Київстар" готовий знімати по 10 грн під час поповнення рахунків українців - як вони це пояснюють.

Також "Знай.ua" інформував, що Vodafone спустошує рахунки абонентів непотрібними послугами, починають із 10 грн.