12 червня "Укрзалізниця" оголосила про запуск пілотного проекту "жіночих купе", проте виявилося, що компанія не передбачила жодної можливості, якої красуні просто не зможуть скористатися.

Згідно з інформацією, доступною в онлайн-додатку для купівлі квитків, квитки коштують навіть дешевше за стандартні купе, в яких можуть подорожувати як жінки, так і чоловіки, оскільки не оснащені кондиціонерами.

Укрзалізниця, скріншот відео
Укрзалізниця, скріншот відео

Отже, жінкам, які хочуть скористатися новою послугою від "УЗ", доведеться переносити спеку у разі спекотної погоди у "закритому" просторі, тоді як чоловіки зможуть насолоджуватися комфортною температурою, що регулюється.

Ця ситуація наголошує на недбалості "Укрзалізниці" до потреб пасажирів, у тому числі жінок. Введення "жіночих купе" без належного обладнання для кондиціювання є несправедливим та неефективним рішенням.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Вона порушує, так би мовити, принцип рівноправності та створює дискомфорт для жінок, які мають переносити незручності недостатньо комфортних умов.

"Укрзалізниця" має негайно вжити заходів щодо усунення цієї проблеми.

Важливо забезпечити рівні умови для всіх пасажирів, незалежно від статі, та враховувати їх потреби при розробці та впровадженні нових послуг. Тільки так "Укрзалізниця" зможе покращити свою репутацію та задовольнити потреби всіх своїх клієнтів.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" запустила перші жіночі купе: більше жодних чоловіків

Як повідомляв "Знай.ua", "Випадає світильник, не працює кондиціонер і смердить каналізацією": пасажир поскаржився на умови у нових вагонах "Укрзалізниці"

Знай.ua писав, квитки на поїзд подорожчають ще більше? "Укрзалізниця" тестує Starlink