Хуан Педро Франко — мексиканець, який колись важив понад 590 кг і зумів протягом трьох років скинути більше 330 кілограмів.

У 2016 році Хуана визнали найважчою людиною у світі за версією Книги рекордів Гіннеса. Про це повідомляє виданняDaily Mail.

Хуан Педро Франко, скріншот: Youtube
Хуан Педро Франко, скріншот: Youtube

Проблеми з вагою Хуана почалися ще в дитинстві. У шість років він важив разючі 63 кг. Але травма, отримана ним у підлітковому віці, лише посилила ситуацію, і до 17 років вага Хуана перевищила 228 кг.

Згодом вага тільки зростала. Хуан побив світовий рекорд, коли йому було 32 роки. Він був прикутий до ліжка через свою величезну вагу, і для переміщення його потрібно було вісім чоловік. Він змушений був використовувати підгузки, оскільки не міг самостійно вставати з ліжка та ходити до туалету. За допомогою експерта з ожиріння з Гвадалахари Хуан погодився на операцію, яка мала змінити його життя. Це було його перше встання з ліжка після семи років.

Популярні новини зараз
Повістки поштовим листом: ТЦК поставило новий ультиматум Жінки мають готуватися до мобілізації: застосування знайдуть усім - експерт Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна
Показати ще

Під час перебування в лікарні Хуана були виявлені діагнози, такі як діабет 2 типу, дисфункція щитовидної залози, гіпертонія та рідини у легенях. До 2017 року він втратив понад 165 кг, що було достатньо для проведення операції з бандажування шлунка, яка змінила його життя.

Хуан Педро Франко, скріншот: Youtube
Хуан Педро Франко, скріншот: Youtube

Після успішної операції, зміни харчування та фізичних навантажень Хуан продовжував втрачати вагу, і до 2019 року він скинув третину своєї загальної ваги.

За три роки Хуан зумів неймовірно скинути 330 кг, і тепер його вага становить 260 кг. Вперше за десять років він знову зміг стати на ноги та ходити. У 2020 році Хуана вразив удар долі, коли його батько помер від серцевого нападу, а за три місяці його мати через COVID-19.

Хуан також заразився коронавірусом, але завдяки його різкому схудненню він зміг подолати хворобу.

Перед початком пандемії Хуан мав намір пройти операцію видалення надмірної шкіри вагою близько 63 кг. Проте втрата батьків, закриття його малого бізнесу та затримки у лікуванні через пандемію призвели до того, що йому довелося затримати останній крок у процесі схуднення. Проте 39-річний Хуан наполягає, що це не завадить йому продовжувати роботу над здоровим майбутнім.

Нагадаємо, жінка важила 141 кг, коли у неї стався інсульт – нове хобі кардинально змінило її життя.

Як повідомляв "Знай.ua", худнути можна навіть під час сну: дієтологи розкрили секрет ідеальної фігури

Знай.ua писав, без виснажливих тренувань і таблеток для схуднення: звичайна прогулянка допоможе вам досягти бажаних сантиметрів на талії