ПриватБанк регулярно влаштовує акції для своїх клієнтів, надаючи можливість отримати цінні призи. Цього разу українці можуть придбати новенькі смартфони. Подробиці розкрили на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

Повнолітні клієнти, що мають ІПН та карту Mastercard від ПриватБанку, можуть спробувати виграти новенький смартфон. Для цього необхідно виконати кілька нескладних умов.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Так, насамперед необхідно зареєструватися в акції за цим посиланням. Далі протягом місяця поповнити мобільний рахунок три та більше разів через Приват24 з картки Mastercard на загальну суму від 450 гривень. Дозволяється поповнювати різні номери.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Усі, хто виконав умови, можуть очікувати на щомісячний розіграш призів, а виграти можна:

  • 3 Apple iPhone 14 Pro Max 256GB (1 шт./міс.);
  • 6 Apple iPhone 14 Pro 256GB (2 шт./міс.);
  • 6 Apple iPhone 14 256 ГБ (2 шт./міс.).

Раніше портал Знай повідомляв, клієнт ПриватБанку залишився без грошей на житло через збій банкомата: "Банк вибачається, але кошти не повертає".

Також наш портал інформував, клієнти скаржаться, що ПриватБанк не приймає доларові купюри, які сам і продає: "Це якесь самоуправство".

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, українець звинуватив Monobank, що вони замість нього підвищили кредитний ліміт і загнали в борг: "Це не можна виправдати..."