Тараса Чорновола запхали у смітник: облили сечею та зеленкою

Відомого українського політика Тараса Чорновіл під крики "Ганьба" викинули у сміттєвий бак. Причиною такого "перформансу" стали неодноразові образливі висловлювання політичного діяча на адресу українців. Відповідний ролик розповсюджують українські телеграм-канали.

На відео можна побачити, як кілька міцних хлопців беруть Тараса Чорновола на руки та під крики "Ганьба" несуть до сміттєвого баку. Сам політики практично не промовив жодного слова, але обізвав натовп "сволочами".

Після приміщення у сміттєвий бак Тарас Чорновіл неспішно виліз і одразу ж зателефонував кудись, заявивши, що на нього вчинили напад. Проте розлючені українці не припинили скандувати "Ганьбу" і пояснили політику, за що її покарали.

Тарас Чорновол. Фото: скрін з відео
Тарас Чорновол. Фото: скрін з відео

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Потрібно встигнути до 15 червня: Нафтогаз озвучив важливе повідомлення

Газопостачальна компанія Нафтогаз, яка обслуговує майже все населення України, сформувала та розіслала нові платіжки за спожите блакитне паливо у травні.

Прес-служба компанії звертається до споживачів із вдячністю за своєчасну оплату та зазначає, що це допомагає стабілізувати роботу, а також підтримувати економіку України.

Є кілька способів отримати нову платіжку. Найлегший – на сайті компанії в особистому кабінеті.

"Нафтогаз", скріншот: YouTube
"Нафтогаз", скріншот: YouTube

1500 доларів за групу інвалідності: як лікарі наживаються на військових під час війни

В Україні триває війна через повноважне вторгнення країни-агресора. На жаль, наші захисники зазнають серйозних травм на фронті. Повернувшись додому, бійці замість спокійно відновлюватися і відпочивати, стикаються з новими "боями з МСЕК".

Про те, як лікарі вимагають гроші з бійців, розповідає ТСН.ua

МСЕК це медико-соціальна експертна комісія, де лікарі встановлюють військовим та цивільним групу інвалідності, ступінь працездатності.

Військовий Петро Олексюк отримав поранення на фронті. У нього майже повністю відірвало п'яту, коли настало на міну.

ЗСУ, скріншот: Youtube
ЗСУ, скріншот: Youtube

"Всіх вас пере**ярю, навіть жінок!": у Києві бородатий чеченець обіцяє вбивати українців

У Києві чоловік, можливо, чеченської національності погрожує українцям розправою. Відповідний ролик опублікував telegram-канал Батальйону "Монако".

У мережі поширилася інформація про чергове рейдерське захоплення у Києві на Теремках та з'явилося відповідне відео. "Зіркою" ролика став агресивний хлопець у чорній кепці та з бородою.

Так, чоловік почав кидатися на українців та загрожувати їм розправою, зокрема був агресивним стосовно жінок.

Неадекват у Києві. Фото: скрін з відео
Неадекват у Києві. Фото: скрін з відео

"Хворий головою, псих": Віталію Козловському вручили повістку та чекають у військовій частині

Віталій Козловський – відомий український виконавець, який часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Зараз він виставив знімок, який, можливо, когось із фанатів не дуже потішить. Проте Віталій вирішив не приховувати факту того, що йому виписали повістку у військкомат.

Він знову став у центр уваги. Ця новина швидко поширилася у ЗМІ та викликала безліч обговорень серед його шанувальників та громадськості, про що свідчать коментарі до публікації.

Віталій Козловський, фото: Instagram
Віталій Козловський, фото: Instagram