Популярний мобільний оператор Київстар повідомив про підвищення тарифу, який почне діяти з 15 червня. Зокрема, тепер роумінг для абонентів коштуватиме дорожче, але водночас умови надання послуг стануть кращими.

Оскільки багато українців перебувають за кордоном, роумінг користується великою популярністю, тому Київстар вирішив змінити умови цієї послуги для контрактних та бізнес-абонентів.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Абонентам з 15 червня збільшать кількість базових пакетів для SMS, хвилин та МБ, що надаються для надсилання повідомлень, дзвінків та інтернету в роумінгу. Для кожної з цих послуг можна використовувати до 99 пакетів на добу.

Якщо абонент не зможе оплатити повний пакет послуг або їх буде недостатньо, зв'язок все одно залишиться. У таких випадках послуги нараховуватимуться за 1 хвилину, 1 SMS або 1 МБ. Проте, ціни для кожної країни відрізняються.

Популярні новини зараз
Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще
Українців розділили на дві зони, залежно від країни, а з тарифами можна ознайомитись у таблиці.

"При цьому абоненти, як завжди, можуть продовжувати користуватися в 27 країнах Європи послугою "Роумінг як вдома", умови якої діють пріоритетно", - додали в компанії.

Пенсіонерка з телефоном, фото пл.вгороде
Пенсіонерка з телефоном, фото пл.вгороде

Варто нагадати, що рахунок у роумінгу можна поповнити у додатку "Мій Київстар", а також по запиту *134#, використовуючи лише останні 4 цифри банківської картки.

Раніше ми писали про те, що Vodafone пропонує українцям дуже вигідний тариф: лише 65 грн на місяць – хто може підключити

Як повідомляв Знай.ua, Київстар надали унікальну можливість своїм клієнтам: скористатися можна лише до кінця року