Державне свято День батька вперше святкувався в Україні у 2019 році. Цього року свято припадає на 18 червня.

Урочистість було створено нашій країні з метою зміцнення статусу сім'ї у суспільстві та визнання ролі батька у вихованні дітей. Раніше свято також відзначали у третю неділю червня, але неофіційно.

День батька разом із Україною святкує ще 80 країн світу. За нього можна подякувати американці місіс Додд, яка виступила з ініціативою створення дня в році, коли діти можуть подякувати своїм татам за їхню любов і турботу.

У це свято, зрозуміло, прийнято проводити час зі своїм батьком, а якщо такої можливості немає, допомогти татам-одинакам, які самостійно виховують дітей.

Популярні новини зараз
Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Хороший батько за знаком Зодіаку, скріншот: YouTube
Хороший батько за знаком Зодіаку, скріншот: YouTube

Намагайтеся відзначити 18 червня залежно від переваг вашого батька. Можете відправитися на природу, в похід, на футбол або просто влаштувати сімейну вечерю. Головне – це увага.

Подарунок на День батька може бути створений і своїми руками. Наприклад, можна влаштувати вечір спогадів, оформити родове дерево, створити пам'ятний колаж із фотографій чи фотокнигу, спекти улюблений торт чи інший десерт.

Нагадаємо про День Батька в Україні 2023 року: коли святкується і що придумати на подарунок.

Раніше повідомляли, що українцям назвали легальний спосіб не платити за комуналку: що потрібно зробити.

Також стало відомо, що українець після отримання повістки відмовився від військової служби через релігію: чи покарано.