Газопостачальна компанія "Нафтогаз" запропонувала українцям "ноу-хау", яке може суттєво полегшити життя під час оплати рахунку за блакитне паливо. Деталі розкрили на офіційній сторінці організації у соціальній мережі Facebook.

У компанії розповіли, що українці мають можливість суттєво економити свій час та оплачувати рахунки за газ, не виходячи з дому через особистий кабінет ДК "Нафтогаз України".

Нафтогаз, скріншот з відео
Нафтогаз, скріншот з відео

"Ми цінуємо ваш час і пропонуємо сплатити газ не виходячи з дому. Швидко отримати рахунок і одразу оплатити його можна в особистому кабінеті", - йдеться у повідомленні.

Нафтогаз, оплата комуналки, фото: Знай.ua
Нафтогаз, оплата комуналки, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Щоб почати отримувати та оплачувати рахунки в режимі онлайн, потрібно:

  • зайти на сторінку gas.ua та у правому верхньому кутку клікнути на "Особистий кабінет", а потім "Зареєструватися";
  • ввести номер вашого особового рахунку (9-значний номер, який можна знайти на платіжці) та перші три літери прізвища;
  • вибрати зручний спосіб реєстрації (за телефоном, електронною поштою або через Google, Facebook);
  • придумати надійний пароль, який повинен складатися не менше ніж з 8 символів, містити великі та малі латинські літери.

Насамкінець залишиться лише виконати додаткову верифікацію кабінету через мобільний телефон і можна оплачувати рахунки в три кліки.

Раніше портал Знай повідомляв, рахунок, акт звірки та довідка: у "Нафтогазі" нагадали про зручний сервіс, можна одразу через банк.

Також наш портал інформував, контролер "Нафтогазу" пошкодив клієнту пломбу під час фіксації показань лічильника: у компанії відповіли на скаргу.

Крім того, ми писали, "Нафтогаз" розповів, як отримати знижку – просто встигніть.