В Україні вже майже 16 місяців триває повномашстабна війна, яка розпочалася у 2014 році, а розрослася на всю країну 24 лютого 2022 року. Росіяни під командуванням путіна знищують наш народ.

Але українці завжди були відомі своєю мужністю, стійкістю, любов'ю до свободи і, звичайно, вмінням підняти собі настрій. 18 червня весь світ та Україна з ним відзначають День батька - важливе сімейне свято, в яке дуже хочеться притиснутися до папули та згадати всі найтепліші моменти з ним.

Батько військовий. Фото freepik
Батько військовий. Фото freepik

Пропонуємо вам до цього свята добірку цікавих та красивих привітань у прозі, щоб чоловікам було приємно, що про них та їхні "посади" пам'ятають. Зберігайте та не забудьте привітати батьків.

****

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Папулю, зі святом тебе вітаю! Твоя турбота та підтримка дуже цінна для мене! Дякую, що ти завжди поряд! Міцного тобі здоров'я, щастя, радості і нехай доля дасть усе, що ти мрієш.

****

У День батька щиро бажаю для своєї дитини бути справжнім героєм, з кожним днем ​​наповнювати життя чада веселими жартами, забавними історіями, цікавими захопленнями та спільними прогулянками.

****

Батько це не просто слово. У ньому стільки дитячих почуттів. Для хлопчика тато — приклад для наслідування, адже він сильний і сміливий, на всі руки майстер. Він підкаже: як забити цвях, як помиритися з другом і як постояти за себе. Для дівчинки тато – це гордість. Кожна маленька принцеса мріє зустріти свого принца, який буде схожим на батька. Я вітаю вас зі святом усіх батьків та бажаю бути гідним батьком для своїх дітей.

Батько-одинак. Фото: Youtube
Батько-одинак. Фото: Youtube

****

Коханий тату, дякую тобі за те, що вчив мене життя рука об руку з тобою, допомагаючи мені всією твоєю мужністю та рішучістю. Тату, для мене ти той, ким можна пишатися, кому я хочу сказати слова подяки, і насамперед ти той, кого я люблю та поважаю. З Днем Батька.

****

Вітаємо Вас з важливим та значущим святом – Днем батька. У житті кожного з нас батько відіграє важливу роль, будучи гарантом захисту, мудрим порадником та другом. Бажаємо Вам сімейного благополуччя, гордості за дітей, здоров'я та віри у свої сили.

Нагадаємо про День Батька в Україні 2023 року: коли святкується і що придумати на подарунок.

Раніше повідомляли, що українцям назвали легальний спосіб не платити за комуналку: що потрібно зробити.