Один із трьох найбільших українських мобільних операторів Vodafone, який користується популярністю серед мешканців практичних усіх областей нашої країни, продовжує підносити своїм абонентам неприємні сюрпризи.

Українець знову нагадав, що мобільний оператор не запитує своїх абонентів, чи потрібно знімати кошти з особистого рахунку, а просто надає послуги і отримує за це блискавичний прибуток. Однак багатьом абонентам такий варіант не підходить.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного абонента мобільного оператора Vodafone на порталі для відгуків Otzivua.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

"Кажете, інакше не може бути? Та ви що? ... Хочете сказати, що неможливо, перш ніж самовільно списувати кошти, запитати смс чи погоджується на це клієнт? Будете говорити, що це такі умови тарифного плану? Ну так це погані умови , Змініть їх на нормальні.

Популярні новини зараз
Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Ви заробляєте на тому, що люди часто забувають проконтролювати використання інтернет-трафіку, і продаєте без узгодження користувача невигідні послуги.

Але вам і цього мало, ви списуєте кошти навіть за відключеної передачі даних. Мені повернули, і сказали, що це помилкове списання, то я й повірив, що помилкове. Залишається тільки здогадуватися, скільки таких помилкових списань здійснюється за місяць.", - заявив незадоволений абонент мобільного оператора Vodafone.

Відгук незадоволеного абонента "Vodafone", скріншот: Otzivua
Відгук незадоволеного абонента "Vodafone", скріншот: Otzivua

Нагадаємо, Київстар підняв тариф на популярну послугу: скільки тепер платитимуть українці.

Раніше повідомлялося, що Lifecell роздає абонентам 10 ГБ інтернету за 1 копійку: як отримати.

Також, Vodafone пропонує українцям дуже вигідний тариф: всього 65 грн на місяць - хто може підключити.