Кожен свідомий українець вважає своїм обов'язком допомагати нашій країні у кровопролитній війні, яку розгорнув путін та весь народ Росії.

Хтось відправляє 10-20-50 гривень для ЗСУ, хтось збирає свої речі та віддає їх переселенцям, а хтось захищає нашу країну на передовій.

А ось 97-річна українка Коломієць Софія Пилипівна обрала досить незвичайний для її віку спосіб допомогти ЗСУ.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Волонтери з Одещини приїхали до Софії Пилипівні, щоби купити яйця на страви для хлопців з фронту. Але бабуся від грошей уперто відмовлялася.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

"Все одно, це не гроші. Я віддаю від щирого серця. Візьміть їх хлопцям на воду. У мене і онуки та правнуки там" , - відповідала їм українка.

Софія Пилипівна першого дня по телевізору почула, що почалася війна, а вже наступного дня її онуків призвали до армії.

"Я боюся .... Щоб вони були живі, щоб я їх ще побачила ... Знаєте, як на душі легко, коли ти чимось допоміг" , - каже бабуся.

Коломієць Софія Пилипівна не хотіла брати гроші у волонтерів, скріншот з відео
Коломієць Софія Пилипівна не хотіла брати гроші у волонтерів, скріншот з відео

97-річна Софія пережила Другу світову війну та Голодомор.

"Я виросла без батька, бо та війна забрала, його вбили. Я б могла подумати, що доживу і до цієї війни?" ,- З гіркотою говорить Коломієць і молиться іконам, щоб святі зберегли всіх.

Тепер Софія Пилипівна своїми руками, незважаючи на вік, висадила город, щоб допомагати воїнам. І каже, що все, що зможе зібрати – віддасть для ЗСУ.

Коломієць Софія Пилипівна, фото: Знай.uа
Коломієць Софія Пилипівна, фото: Знай.uа

Хоча онуки й не можуть приїхати до бабусі, але воїну ЗСУ стали для неї майже як рідні. Герої обіцяють виграти війну, приїхати до неї та накрити стіл. А сама бабуся каже, що одягне все найкраще і волонтер Олена навіть нафарбує їй губи.

Нагадаємо, що астрологиня Поліна Павлова шокувала заявою: "Я нарешті скажу, коли закінчиться війна".

Раніше ми повідомляли, що зав'язнули у безвиграшній війні: володимира путіна засмутили після нападу на Україну.