Із ПриватБанком в українців часто виникають різні проблеми: то долари не приймають, то збої, які не дають провести оплати.

Добре хоч, що про регламентні роботи фінансова установа повідомляє заздалегідь. Так сталося і зараз, адже незабаром клієнти банку не зможуть проводити операції зі своїми картками. Добре, що тимчасово. У ніч проти 18 червня ПриватБанк проводить регламентні роботи процесингового центру, операції з картками будуть на паузі до 6 ранку.

Про це повідомляє пресслужба державного банку у суботу, 17 червня.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Наголошується, що в ніч на 18 червня 2023 року ПриватБанк проведе планові регламентні роботи процесингового центру, щоб підвищити якість та безпеку платежів картками. Під час проведення робіт 18 червня з 00:30 до 06:00 тимчасово призупинять усі операції із картками. Аналогічна перерва триватиме у роботі банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів банку.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

"Зазвичай банк проводить роботи вночі з суботи на неділю, коли більшість клієнтів відпочивають. Втім, якщо ви повинні здійснити важливі покупки та перекази в пізню годину, врахуйте інтервал проведення робіт. Цікава інформація: клієнти ПриватБанку здійснюють в середньому 28 мільйонів платежів та інших операцій з картками на день. Це понад 1 млн платежів на годину та близько 50 тисяч платежів щохвилини", - додають у Приваті.

Повідомлення ПриватБанку
Повідомлення ПриватБанку

Нагадаємо, що українка стверджує, що Приватбанк видав їй фальшиві долари.

Раніше ми повідомляли, що українці з картами ПриватБанку можуть стати бомжами: "Комунальні не проводяться...".