У сфері жіночого футболу часто виникають скандальні ситуації, пов'язані із статевою приналежністю до футболісток.

Іноді, на що не очікуєш, але стає відомо, що деякі гравці жіночих команд виявляються чоловіками — просто в жіночій формі. Нілла Фішер, колишня захисниця та капітан збірної Швеції з жіночого футболу, поділилася своїм досвідом, коли вона разом зі своєю командою опинилася в неприємній інтимній ситуації.

Шведським футболісткам довелося роздягнутися перед лікарем, щоб медичний персонал остаточно переконався, чи справді вони є дівчатами.

Таку процедуру вимагали від футболісток для отримання дозволу на участь у чемпіонаті світу 2021 року. Їм сказали, що треба було не голитися в інтимних зонах протягом кількох днів перед оглядом лікарем. Ніхто не зрозумів, чому це треба було робити, але дівчата погодились.

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

"Ми мали показати геніталії, щоб грати на чемпіонаті світу", – розповіла Фішер.

Тільки після такого інтимного огляду лікар підтвердив, що національна збірна Швеції складається виключно з жінок та дозволив їм взяти участь у світовому чемпіонаті.

Такі заходи стали необхідними через те, що у національних збірних різних країн неодноразово виявлялися чоловіки, котрі приховували свою статеву приналежність. Особливо це стосувалося африканських команд. Тому за два тижні до ЧС-2021 ФІФА вирішила вжити заходів щодо боротьби з такими маніпуляціями.

Нагадаємо, Андрій Шевченко вийшов за збірну України, але його "побили" та вибили два зуби: "Щелепи зламав..."

Як повідомляв "Знай.uа", Ліонель Мессі пішов з "ПСЖ" і опинився в одному клубі із зіркою збірної України: "Я дуже хотів..."

Знай.ua писав, Андрій Шевченко повертається у "великий" футбол і зіграє з королями: фанати не можуть всидіти на місці