Важливою астрологічною подією тижня стане гармонійний аспект Юпітера і Сатурна, який триватиме досить довго і позитивно вплине на багато сфер життя.

Насамперед поліпшення та стабілізація торкнуться сфери бізнесу та фінансів. Здоров'я може нагадати про себе тим, хто страждає на хронічні захворювання, пов'язані з нирками, а також цукровий діабет. У цей період варто обмежити спілкування, особливо з незнайомими людьми: прояви агресії можуть особливо боляче поранити, провокуючи непотрібні переживання та невротичні стани.

Овен

Овен
Овен

Енергія та ентузіазм Овнів цього тижня будуть спрямовані насамперед на саморекламу та просування по службі. Кар'єра та інші амбіції виступають на перший план, ваші дії можуть вплинути на ваше майбутнє. Ви вперто працюєте, щоб привернути увагу оточуючих та тих, хто має владу та вплив. Активізується діяльність, пов'язана з начальством та представниками влади. Це може означати, що вам доведеться робити додаткову роботу для свого начальника, уряду чи іншого органу влади. В основному завдяки вашим зусиллям ваш родич або начальник отримає визнання або покращить своє становище.

Телець

Телець
Телець

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Спільні доходи та соціальне становище, набуті завдяки шлюбу чи діловому партнерству, напевно гратимуть цього тижня важливу для Тельцов роль. Загальні цілі та цінності також матимуть серйозне значення у майбутніх подіях. Світські контакти, романтичні захоплення та сексуальні стосунки стануть особливо активними. Ви можете отримати переваги, пов'язані з податками чи страхуванням. Якщо в цей період буде укладено шлюб, то такий союз збільшить ваші доходи та покращить соціальний статус.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Близнюки цього тижня, швидше за все, будуть цуратися суспільства, користуючись всілякими, навіть невиправданими приводами, щоб відмовлятися від запрошень: ви надто хворі, погладшали і вам нічого надіти, у вас багато роботи. Романтичні захоплення можуть бути таємними або бути присутніми лише у світі фантазій та снів. Любовні взаємини з минулого, особливо ті, у яких постраждали ви, можуть переміститися в сьогодення. Успішними для вас цього тижня може стати благодійна діяльність.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Раки в ці дні виявляють більше енергії та ентузіазму в роботі, і це добре, оскільки вам належить безліч справ – на робочому місці і вдома. Обставини можуть змусити вас найняти помічника. Потік фізичної енергії здатний надати вам агресивності та духу суперництва в тому, що стосується роботи, колег або службовців. Ви схильні до негайного вирішення проблем, що виникають, а якщо не знайдете негайного рішення, то будете схильні до спалахів гніву або поспішних дій. Крім того, в цей період можливі відвідування перукарні, медичне або стоматологічне обстеження.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Наповнена енергією атмосфера сприяє проявам ентузіазму Львів у різноманітних видах діяльності. Неможливо передбачити, який шлях чи шляхи ви оберете. Ваші фізичні зусилля можуть бути зосереджені на вищій освіті, релігії, політиці, далеких подорожах, культурних прагненнях, іноземних мовах, літературній творчості. Але є чимало інших сфер, які викличуть у вас інтерес і вимагатимуть вашої участі: спекулятивні підприємства, спільні дії чи взаємини із родичами з боку чоловіка. Найпозитивніший підхід до цього тижня – скористатися всіма його подіями та працювати над розширенням своїх духовних та інтелектуальних горизонтів.

Діва

Діва
Діва

Енергія та ентузіазм Дів будуть спрямовані на партнерські та інші спілки, співпрацю та спілкування з оточуючими. Натхнення, спричинене іншими людьми, спонукає вас до фізичних дій. Зрозуміло, ви можете проігнорувати такий тип енергії, або інші чинники завадять вам скористатися нею. Але є ймовірність, що досягати поставленої мети поодинці буде набагато важче, ніж разом з партнерами. Навіть якщо ви прагнете залишитися на самоті, навколишні знайдуть спосіб порушити його. У більшості ситуацій перший крок роблять інші люди, надаючи вам можливість вирішувати, як діяти надалі. Імовірні розбіжності, проте, які переходять у конфронтацію.

Терези

Терези
Терези

Цього тижня приплив енергії у Терезів може посилитися. Пильна увага до дрібниць та усвідомлення тонкощів стануть характерними рисами ваших фізичних зусиль. Найбільш ймовірні сфери докладання цих зусиль включають секс, гроші та психоаналіз. Доходи партнера або спільна власність можуть вимагати більшої уваги. Не виключено, що за власним вибором або волею обставин вам доведеться зайнятися збором або виплатою боргів. Питання, пов'язані зі страхуванням, податками, спадком або грошима, якими ви розпоряджаєтеся від чужого імені, також можуть вимагати часу та уваги у ці дні.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Найбільш вірогідними цілями енергійних зусиль Скорпіонів цього тижня будуть друзі, організації та діти. Діяльність буде пов'язана з роллю, яку ви граєте у житті оточуючих. Ваш графік стане більш напруженим, багато справ залишаться незавершеними, тому вам знадобиться обмежити їх кількість, як і кількість людей, яким ви вирішили допомогти. Вас турбуватимуть радісні та невеселі обставини, і ви не обмежитеся роздумами щодо їхнього приводу. Можливо, ви прагнете того, про що мріяли, і позбавлятиметеся всього непотрібного.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Цього тижня для Стрільців особливого значення набувають час та енергія, витрачені у фінансовій та діловій сферах. Можливо, у вас виникне бажання розібратися з рахунками, оплатити їх, зробити дії, пов'язані з боргами, активами та доходами. Крім того, у центрі уваги виявляться доходи, що збільшилися завдяки понаднормовому роботі, пошуки додаткової роботи та інші дії з метою заробити більше грошей. Ви прагнете до цілей, гідних вашої уваги. Ця діяльність може бути пов'язана з дотриманням колишніх пріоритетів та виробленням нових. Ви здатні стимулювати чи збільшувати свою фізичну енергію, оскільки у ці дні ви схильні сприймати саму енергію як цінне придбання.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

Фізично активна атмосфера, що оточує Козерогів цього тижня, сприяє посиленню спілкування та діяльності, особливо пов'язаної з родичами та сусідами. Вас загрожує поглинути потік інформації, не кажучи вже про цілу низку ідей, розроблених вами. На перший план виступають подорожі транспортом. У вас можуть розвинутись навички роботи з технікою та комп'ютерами. Крім того, до фізичних дій вас спонукатимуть проекти, пов'язані з літературною творчістю, дизайном, мистецтвом та діловими підприємствами. Ви станете швидше людиною дії, ніж мислителем, і прагнутимете втілити ідеї в реальність, охоче ділитися своїми думками.

Водолій

Водолій
Водолій

Фізичні прагнення торкаються вашого будинку, особистого майна, домашніх порядків, сімейних взаємин, власності або угод з нерухомості. Інтерес у колективної діяльності може сприяти сімейним справам. Можливо, у вас виникне бажання зібрати чи відреставрувати фамільні реліквії. Потенціал цього тижня можна описати як початок ще одного циклу енергії – часу, коли ви маєте направити свої зусилля в нові сфери. Якщо ви подумуєте про створення нового підприємства або досягнень особистої фізичної мети, настав час привести ці плани до виконання.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Обставини тижня сприяють гонитві Риб за задоволеннями. Вам не знадобиться додаткового запрошення, щоб виявити ентузіазм у світських подіях та діяльності, пов'язаної з розвагами чи відпусткою. Творчий потенціал зростає, але неможливо точно визначити, як і куди ви направите його. Романтичні задуми будуть втілені у реальність. Натхнення та уява пробудить артистичні прагнення. Романтичне захоплення набуває життєвої сили та ентузіазму, ваша схильність до смачної їжі та веселих компаній не залишиться незадоволеною, а з ризикованих авантюр ви вийдете переможцем.

Нагадаємо про гороскоп на червень-2023 для всіх знаків Зодіаку: неприємності у Риб, помста для Стрільців та радісна подія Тельців.