"Київстар" ледь не зробив українців біднішими на 500 грн, лише одне смс: "Відчепіться, крадуни..."

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Один із трьох найбільших українських мобільних операторів зв'язку, компанія "Київстар", яка користується популярністю серед киян, а також мешканців центральних областей України, продовжує підносити своїм клієнтам неохайні "сюрпризи". На цей раз незадоволений абонент розповів, як співробітники мобільного оператора намагалися практично примусово оформити на нього максимальний пакет послуг. Українець ледь не потрапив, так би йому довелося щомісяця платити по 500 гривень.

Тіна Кароль нарешті поділилася рідкісним фото з весілля: "Знаю, що дивишся"

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Співачка Тіна Кароль у річницю шлюбу з покійним чоловіком зворушила фото з їхнього весілля. На фото вона разом із чоловіком ніжно тримаються на руки і дивляться на обручки, які щойно одягли один одному. Хвороба відібрала у зірки чоловіка, продюсера Євгена Огіра. 15 червня вони могли б відсвяткувати 15-ті роковини шлюбу. Життя улюбленого виконавця та батька її сина забрав рак шлунка. Як відомо, Тіна Кароль та Євген Огір одружилися у 2008 році. За кілька місяців співачка народила чоловікові первістка Веніаміна. Пізніше у Євгена діагностували рак шлунка.

В Україні посилюють покарання за ДТП при участі дітей: штрафи - це не найстрашніше

ДТП у Житомирській області, фото Нацполіція
ДТП у Житомирській області, фото Нацполіція

Для наших читачів, які є водіями, є важливі новини щодо розмірів штрафів за ПДР. Так, до українського парламенту внесли проєкт закон, який передбачає підвищення штрафів за порушення правил дорожнього руху за участю дітей. Автор законопроєкту пропонує збільшити штрафи для українців, які порушують правила дорожнього руху у присутності неповнолітніх дітей. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів. За такі порушення планується встановити штраф у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить близько 850 гривень, або виконання громадських робіт протягом 20-40 годин.

Скандал із піснею "Волонтер" та "заочним" записом у ТРО: Настя Каменських зізналася, чи соромно їй за чоловіка Потапа

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Відомий реп-виконавець Потап наробив чимало галасу через пісню "Волонтер", яку присвятив представникам цієї чудової професії. Тінь впала також на його дружину Настю Каменських, тож вона вирішила висловитись на цю тему. В інтерв'ю Маші Єфросиніній співачка заявила, що Потап не хотів нікого образити своєю творчістю і наголосила на тому, що він теж людина, яка має право на помилку. У той же час, Настя не очікувала, що пісня заробить таку погану славу. Каменських відверто казала, що Потап облажався. Не лише в ситуації з піснею, а й заочним "записом" у ТРО. Однак їхні стосунки зараз дуже міцні, незважаючи на чутки про розлучення.

Мобілізація 2023: чи можуть військові перевіряти документи

Мобілізація 2023: Фото: Youtube
Мобілізація 2023: Фото: Youtube

В Україні триває повномасштабне вторгнення та загальна мобілізація. Військовозобов'язані призивного віку від 18 до 60 років можуть отримати повістку у будь-якому місці незалежно від реєстрації. Зараз представники територіальних центрів комплектування мають право вручати повістку після перевірки документів — раніше це могли робити лише представники поліції. Як розповідає адвокат Віолета Монастирська, відповідно до пункту 7 частини першої статті 8 Закону України "Про правовий режим військового стану" під час його дії військове командування може перевіряти документи у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України.