Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний – справжній феномен військової справи для всієї світової спільноти.

Його тонкі розрахунки не дають військовим рф можливості на успішні глобальні захоплення, а кілька вищих освіт і знання іноземних мов допомагають у побудові теоретичної бази.

Валерій Залужний, кадр з інтерв'ю Дмитру Комарову
Валерій Залужний, кадр з інтерв'ю Дмитру Комарову

На YouTube-каналі Нового вийшло повне досьє на "залізного генерала". Цікаві факти з біографії, подробиці про кар'єрні зльоти та особисте життя, архівні дитячі та юнацькі фото – все це в ролику! ‎

Серед іншого, у досьє – коментар експертки Нового каналу, фахівчині із Західної Астрології Юлії Опалат. Вона пояснила, чому з астрологічного погляду Валерій Залужний ідеально підходить на роль Головнокомандувача ЗСУ.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Залужний, кадр з кліпу. Фото: Youtube
Залужний, кадр з кліпу. Фото: Youtube

"Валерій народився під патріотичним знаком зодіаку. Він Рак, – розповіла астрологиня. - У цього знака дуже міцний, майже підсвідомий зв'язок з Батьківщиною, зі своїм корінням. Він обрав своїм призначенням захист Батьківщини, адже це дуже резонує із його енергіями. Також Валерію притаманні такі властивості, як господарчість, живучість та адаптабельність. Тобто вміння підлаштовуватися до обставин. Це дуже до речі в його діяльності як головнокомандувача та генерала, де необхідно вміти віртуозно адаптуватися."

Нагадаємо про усунення Залужного: військовий просить СБУ зайнятися заявами експерта Жданова.

Раніше ми повідомляли, що мешканцям "БНР" треба вивчати слова нового "гімну": співає сам Залужний.