У пошуках справжнього кохання знайшлася жінка, яка прославилася завдяки "найбільшим у світі губам", проте їй потрібне кохання тільки від тих, хто набуває її зовнішнього вигляду.

Андреа Іванова часто з'являється в заголовках через свій покращений зовнішній вигляд, за яким, за оцінками, вона витратила тисячі грошей на наповнювачі для губ.

Андреа Іванова, фото: Instagram
Андреа Іванова, фото: Instagram

Ця молода, 25-річна блогерка мріє стати рекордсменкою із найбільшими щоками у світі, використовуючи свою яскраво виражену структуру обличчя. Але ці прагнення створили певні труднощі, особливо у її особистому житті.

Андреа раніше зізналася, що "мучиться" з пошуком кохання, хоча вона отримує багато уваги від чоловіків онлайн.

Популярні новини зараз
Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

Вона хоче "безумовно закохатися і знайти правильного партнера", але тільки той, хто набуває її зовнішнього вигляду, зможе підійти для неї.

"Якщо я буду у стосунках з кимось, і він скаже мені, що йому незручно ходити зі мною вулицею чи в публічних місцях, ми розійдемося", - розповіла Андреа з Болгарії.

Дівчина додала, що почуватиметься погано та прикро через такі висновки, тому доведеться знайти нового партнера, якому не заважатиме її зовнішній вигляд.

Андреа Іванова, фото: Instagram
Андреа Іванова, фото: Instagram

Багато людей пишуть їй у соціальних мережах, і вона рада (якщо вони це роблять), щоб Андреа могла вибрати найбільш підходящу, так би мовити, "особистість" для кохання. Андреа стверджує, що в минулому вона пережила "гіркий" досвід у любовних справах, коли не почувала себе цінною.

Тому тепер вона стала більш вибірковою щодо чоловіків, з якими зустрічається, та навчилася ставити свою думку на перше місце перед думками інших.

Нагадаємо, нічний клуб потрапив у скандал через роздягання дівчат заради коктейлів: з величезними грудьми більше "везіння"

Як повідомляв "Знай.uа", у гонитві за красою мало не почалася гонка за труною: дівчина збільшила груди і отримала лихоманку, озноб і запаморочення

Знай.ua писав, дівчина помила голову в "Кока-Колі" і не очікувала такого результату: звичайний шампунь вже не підійде