Чоловік помстився пасажирці в літаку, яка постійно підсовувала свої "смердючі ноги" під його сидіння.

У відео, опублікованому в TikTok, мандрівник на ім'я Даніель показує, як він переливає банку газованого напою на її пальці, не тільки змушуючи її прибрати свої ноги з-під себе, але й допомагаючи приховати жахливий запах. Про це повідомляє Mirror.

Він сказав: "Жінка в літаку за мною постійно підкладала свої смердючі ноги під мене... але потім вона зупинилася".

Їй знадобилося приблизно 30 секунд, щоб зрозуміти і забрати ноги з-під його сидіння, але, на жаль для Даніеля, цього було недостатньо, бо вона не надягла свої черевики.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Його відео переглянули понад 300 000 разів, воно має близько 85 тисяч лайків, хоча коментарі він чомусь вимкнув.

Якось нещодавно був зафіксований ще один неприємний випадок у літаку, чоловік помстився пасажирці в літаку, що сиділа за ним і постійно сильно клацала по екрану телевізора на сидінні.

Він кілька разів просив її натискати на сенсорний екран обережно, проте дівчина його не послухалася, тому він вирішив її провчити, попросивши чоловіка позаду неї бити по її сидінні щоразу, коли вона намагатиметься відрегулювати кут.

@danielgreen2426

#feet #wet #plane #fyp #foryou #dgdecor

♬ original sound - DG decor

Нагадаємо, чоловік на повній гучності дивився інтимні відео в літаку і йому нічого не могли зробити: "Після моєї скарги..."

Як повідомляв "Знай.uа", дівчина з найбільшими губами шукає коханого, але з дуже важливою вимогою

Знай.uа писав, хлопець зробив собі татуювання у вигляді окулярів, щоб ніколи їх не забути: "Я розплакався, коли..."