У Приватбанку стартувала нова акція, яка триватиме в період з 19 червня до 13 серпня. Переможці отримають сертифікати на паливо та 100 тис. грн на літню туристичну подорож.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Щоб взяти участь в акції, потрібно зареєструватися через форму на сайті банку та додати картку Mastercard від ПриватБанку до NFC-гаманця (Apple Pay, Google Pay, Mi Pay, SwatchPay, Garmin Pay), якщо вона не була додана.

Після реєстрації учасникам потрібно зробити п'ять покупок, кожна із яких – на суму від 100 грн.

ПриватБанк, фото з вільних джерел
ПриватБанк, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Учасники розіграшу можуть виграти сертифікат на паливо WOG (30 шт.), а також сертифікат на подорож на суму 100 тис. грн.

В акції можуть брати участь клієнти ПриватБанку з ІПН, які мають картку Mastercard у NFC-гаманцях Apple Pay, Google Pay, Mi Pay, SwatchPay або Garmin Pay. Це обов'язкова умова.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Враховуватимуться NFC-оплати карткою Mastercard, а перекази між картками - ні.

Якщо ви не маєте такої карти, ви можете відкрити Digital карту.

Це можна зробити онлайн через Приват24.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Як відкрити Digital картку від ПриватБанку

Digital карту можна відкрити через платформу Приват24. Це "Універсальна" картка або картка для виплат, але в електронному варіанті. Її можна оформити онлайн на сайті next.privat24.ua або у мобільному додатку Приват24 для iOS або Android). Для цього потрібно:

  • авторизуватися в Приват24, вибрати "Гаманець" - вкладки "Додати" та "Digital карта";
  • вказати тип картки - кредитна ("Універсальна") або дебетова (Картка для виплат) та платіжну систему Мastercard;
  • вибрати вкладку "Продовжити".

У "Гаманці" протягом 10 хвилин з'явиться нова карта. Її потрібно буде налаштувати у Google Pay або Apple Pay.

Раніше портал Знай повідомляв, "Довелося викликати поліцію": українка стверджує, що ПриватБанк видав їй фальшиві долари.

Також наш портал інформував, клієнти скаржаться, що ПриватБанк не приймає доларові купюри, які сам і продає: "Це якесь самоуправство".