Ректор Львівського національного медичного університету ім. Галицького Борис Зіменковський зовсім недавно потрапив у серйозний скандал під час процесу розподілу випускників на інтернатуру.

Справа в тому, що чоловік дозволив собі досить серйозні висловлювання на адресу студентів, що, звісно, ​​було записано однією з дівчат. У своєму коментарі для "УП Життя" 83-річний Зіменковський стверджує, що просто жартував і не збирався нікого образити.

"Я нікому зі студентів нічого поганого не сказав. Я пожартував. Студенти моїх слів не чули", - заявив Зіменковський.

Він додав, що все це тихенько говорив на вухо проректора. Однак поряд був потужний мікрофон... тож це почули всі. Після цього ректор спробував пояснити, що він вважає, що в медичній ролі все-таки є ролі, які найбільше підходять чоловікам, а не жінкам — хірургія, наприклад.

Популярні новини зараз
Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Хоча є й професії, які сприятливіші для жінок.

"Втім, якщо хтось прийняв мої слова на свій рахунок, я перепрошую", - додав він.

Реакція студентської спільноти на коментарі ректора була сумішшю розчарування, обурення та вимог до його відставки. Багато студентів вважають, що такі висловлювання суперечать принципам рівності.

Нагадаємо, у Львівській ОДА хотіли провести інтим-тренінг для чиновників – за бюджетні гроші

Як повідомляв "Знай.ua", 1,5 мільйона на тренажери для села, де проживає 50-70 пенсіонерів: барабани для укриттів були ще "квіточками"

Знай.ua писав, з'явилося відео, де голова Дарницького ТЦК Руслан Трігуб з голим пузом зрікається ЗСУ: "Я не військовослужбовець"