В Іспанії відбулася цікава та незвичайна історія, пов'язана зі зламаним замком... на статевому органі у чоловіка.

Цей несподіваний інцидент стався після розриву стосунків із його дівчиною, яка забрала з собою єдиний ключ від цього "скарбу".

Замок на статевому органі, скріншот: TikTok
Замок на статевому органі, скріншот: TikTok

Цей чоловік придбав замок для експериментів у ліжку зі своєю партнеркою. Кілька місяців вони використали його у своїх інтимних іграх, а ключ тримала дівчина. Проте їхні стосунки обірвалися три місяці тому, і його колишня подруга забрала із собою ключ. Він намагався самостійно відкрити замок, але безуспішно. Замок почав іржавіти протягом цього часу, коли він намагався отримати дорогоцінний ключ.

Чоловік звернувся до однієї з татуювальниць у Барселоні, відомої як La Tuerta Piercer, щоб отримати допомогу із цією невідкладною проблемою. Жінка поділилася відео з цією ситуацією на своїй сторінці TikTok. Ролик, звичайно, став неймовірно популярним.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Інтим, скріншот: Youtube
Інтим, скріншот: Youtube

На відео можна побачити як чоловік стоїть спиною до камери, а La Tuerta консультується зі своїм колегою Алексом. Вони обговорюють проблему та шукають рішення. Примітно, що замок заіржавів, що ускладнює його відкриття. Тому вони вирішили розбити його молотком.

@latuertapiercer

😱Un candado ahí abajo, una llave perdida y un final felix. Tu hubieses aguantado tanto? Porque yo hubiese entrado en paníco nuclear 😂😂😂 #candado #bds #cosasquepasan #exnovio #piercing #newpiercing #barcelona #madremia

♬ original sound - LA TUERTA

Нагадаємо, молода пара попалася на інтимі, опинившись на великій висоті: вони не врахували, що там є люди

Як повідомляв "Знай.uа", у Львівській ОДА хотіли провести інтим-тренінг для чиновників – за бюджетні гроші

Знай.ua писав, чоловік на повній гучності дивився інтимні відео в літаку і йому нічого не могли зробити: "Після моєї скарги ..."