У сусідній росії, де з суботи, 24 червня, продовжуються бойові зіткнення між "урядовими" (читати путінськими - ред.) військами та приватною армією євгена пригожина, прийшли дуже цікаві новини.

Українська розвідка повідомляє, що столиця готується до облоги, у місті путінська армія в паніці риє окопи та зганяє на головні магістралі більше вантажних автомобілів, щоб не дати прорватися "вагнерівцям".

Про це стало відомо завдяки повідомленню Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України.

Ситуація на підступах до Москви, скріншот: Telegram
Ситуація на підступах до Москви, скріншот: Telegram

За інформацією ГУР, у місті Москва вже готуються до облоги. Місто практично ізольоване силами поліцейських та військових підрозділів. До Москви стягують усю військову техніку, яка досі залишалася у резерві та прикордонних регіонах.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Інформація ГУР, скріншот: Facebook
Інформація ГУР, скріншот: Facebook

На підступах до Москви вже копають окопи, на доказ цього вже є знімки з місць.

Також є тривожна для мешканців боліт інформація, що у росії повсюдно почалися бунти ув'язнених. Вже зафіксовано заворушення у московському СІЗО "Водник".

До цього бунту підключається всім відома "Бутирка". Також "вагнерівці" почали захоплювати ростовські в'язниці та закликати зеків приєднуватися до них.

Нагадаємо, колони "вагнерівців" почали бомбити з літаків: найманці розганяють мітинги у Ростові.

Раніше повідомлялося, Ростов і Воронеж захоплені "вагнерами": путін нарешті побачив заколот і звернувся до росіян.

Також, бої у Воронезькій області: ВКС РФ атакує "вагнерівців" з повітря.