На тлі подій, що відбуваються у росії, полк Калиновського звернувся до білоруських військових із закликом не брати участь у внутрішньому конфлікті іншої країни, а навести лад у своїй. Відповідне звернення полк опублікував у своєму телеграм-каналі.

Бійці полку закликали не брати участь у внутрішньому конфлікті між Пригожиним та верхівкою Кремля та наголосили, що наближається кінець тиранії.

Боєць полку Калиновського. Фото: скрін youtube
Боєць полку Калиновського. Фото: скрін youtube

"Сприятливі умови для знищення диктатури стрімко наближаються. Це початок кінця великої тиранії. Я звертаюся до всіх білоруських військових: не беріть участі у внутрішньому конфлікті росії. Ця громадянська війна нас не стосується", - йдеться у заяві.

Олександр Лукашенко, фото: сайт президента
Олександр Лукашенко, фото: сайт президента

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Полк Калиновського додав, що незабаром настане час для рішучих дій на території Білорусі. Воїни закликали білоруських військових стати на захист свого народу та звільнити країну від диктатури та окупації.

"Нам будуть потрібні люди для рішучих дій. Готуйтеся до вступу до загонів самооборони. Кожне місто, кожен квартал, кожна вулиця. Будьте готові для контролю своєї території та підтримки порядку. Військовослужбовці, резервісти, білоруси! Чекайте на наш сигнал. Час свободи наближається", – зазначили бійці полку.

Раніше портал Знай повідомляв, російські війська завдали удару по ПВК "Вагнер", зеки Пригожина обіцяють розправу: "Знищуватимемо".

Також наш портал інформував, РДК закликає росіян до війни проти путіна, громадянську війну не зупинити: "У нас з'явився шанс".

Крім того, ми писали облогу Москви, окопи біля Кремля і бунти в СІЗО: що отримав путін замість "Київ за 3 дні".