Шанувальники УПЦ МП накинулись на процесію під час панахиди за полеглим Героєм

засідання священного синоду УПЦ МП
засідання священного синоду УПЦ МП

Парафіяни РПЦ зібралися під храмом Православної церкви України і накинулись на родину загиблого героя України. На відео видно, як десяток агресивних прихожан кричать "ганьба!" військовим і родичам загиблого Героя. Під час війни, парафіяни РПЦ не знайшли кращого місця для викрикування своїх претензій, ніж панахида за загиблим. Інцидент відбувся в Красилові на Хмельниччині. Нагадаємо, православну церкву московського патріархату підозрюють у співпраці з ворогом, розповсюдженні російської пропаганди. А патріарх Київської Лаври заарештований та знаходиться під домашнім арештом.

"Хто тобі дав гроші?": Лобода приїхала в Харків та не повірила, що українці не хочуть її бачити

Лобода принижує дівчину. Фото: Telegram
Лобода принижує дівчину. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Перед виступом Лобода запросила харків'ян на свій виступ, а побачивши дівчину, яка вийшла з плакатом на її виступ, спробувала принизити її. Проте дівчина стійко витримала приниження губастої співачки, яка розповідала всім про своє "перевзування". Деякі харків'яни підтримали дівчину з плакатом, та почали викрикувати "ганьба". Скандальна співачка 25 червня виступила біля зоопарку в Харкові. Вона зіткнулася з супротивом від місцевих. Багато активістів зібралося на її виступ з плакатами "Харків без Лободи".

У Німеччині чоловік застрелив українку, яка втекла від війни з дитиною

поліція Німеччина
поліція Німеччина

У Німеччині сталася трагедія, під час якої мисливець убив українку, яка втекла від повномасштабного вторгнення окупантів в Україну, з надією на краще майбутнє. За інформацією німецької газети "Bild", 39-річна Юлія разом зі своєю десятирічною дочкою втекла від війни в Україні навесні 2022 року та знайшла притулок у Німеччині. Вона мріяла про безпечне і щасливе життя, але безневинний будинок, де вона шукала пристань, перетворився на місце її смерті - вона була застрелена просто впритул.

Від 2 до 10 тисяч гривень на місяць: кому з українців час стати в чергу

Пенсійний фонд, скріншот: YouTube
Пенсійний фонд, скріншот: YouTube

Для наших дорогих читачів, які стосуються отримання пенсійних виплат, є дуже важливі новини. Багатьох українців, які мають другу групу інвалідності, цікавить питання, скільки мають отримувати громадяни цієї категорії. Про це розповів голова правління Пенсійного фонду України Євген Капінус. За його словами, розмір "страхової" пенсії за інвалідністю із солідарної системи обчислюється у відсотках розміру пенсії за віком залежно від групи інвалідності, і для ІІ групи становить 90% пенсії за віком.

Ще двоє загиблих: під завалами будинку у Києві знайшли тіла

наслідки влучання уламку ракети у Солом'янському районі Києва
наслідки влучання уламку ракети у Солом'янському районі Києва

Під завалами будинку у Солом'янському районі Києва знайшли тіла ще двох загиблих людей. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко. "Під завалами в будинку в Соломʼянському районі рятувальники виявили тіла ще двох загиблих. Операція з ліквідації наслідків ворожої атаки триває. Рятувальники ще працюють у пошкодженому будинку. Загалом у будинку, куди влучили уламки російської ракети, загинули пʼятеро людей", – пише Віталій Кличко у своєму каналі Телеграм.