Розлучення може стати нестерпним ударом для багатьох жінок, особливо коли чоловік стає ініціатором такого кроку.

Хоча не варто забувати про те, що представники "сильної" статі теж можуть страждати через зраду чи байдужість з боку коханих. До того ж не всі засмучуються, знаходячи незвичайні шляхи подальшої взаємодії.

Стосунки в парі. Фото: Youtube
Стосунки в парі. Фото: Youtube

На популярному форумі Reddit з'явилася цікава історія жінки, яку вразило розлучення з її колишнім чоловіком. Виявляється, він вирішив покинути її, уклавши з нею дивовижну угоду... оформивши їй так звану "підписку", виплачуючи їй щомісяця 400 доларів як "зарплату".

Все почалося з того, що чоловік зізнався дружині у своїх намірах щодо розлучення. Жінка відчайдушно благала його змінити своє рішення, проводила багато ночей у сльозах та муках. Однак її молитви не почули.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Згодом усе змінилося. Жінка зуміла "звільнити" чоловіка про власну "тяжкість", з пастки, і вони поки не офіційно розлучилися, але подали заяву про "роздільне проживання". Тим часом вона знайшла нову роботу з привабливим соціальним пакетом, що охоплює і її сім'ю безкоштовним медичним страхуванням.

Розлучення у судовому порядку, кадр з відео
Розлучення у судовому порядку, кадр з відео

Чоловік, який бажав розлучення, раптово змінив свою думку, як тільки дізнався про це, але в цей момент увімкнулася хитрість дружини, яка вирішила покарати зухвальця. Виявилося, що його залучило безкоштовне медстрахування, але тепер йому потрібно платити їй щомісяця, щоб користуватися благом, не розриваючи юридично шлюбу.

Нагадаємо, жінка кинула хлопця, забравши із собою ключ від його статевого органу: замок довелося розбивати молотком

Як повідомляв "Знай.uа", вийдете заміж за лічені дні: домашні рослини, які приваблять у ваш будинок гідного нареченого

Знай.uа писав, хлопець одружився з дівчиною "наосліп", але її вимога вивела його з себе: "Чому вона не ..."