Співробітники Державного бюро розслідувань провели обшуки у керівниці ГУ ДПС Чернігівської області Людмили Слотюк після того, як її мати отримала елітну нерухомість у Києві. Про це йдеться на офіційному сайті ДБР.

Людмила Слотюк потрапила в поле зору правоохоронців після того, як вони встановили, що її мати у 2023 році придбала квартиру та два паркомісця в одному з елітних ЖК Києва.

Обшуки у робітниці податкової. Фото: ДБР
Обшуки у робітниці податкової. Фото: ДБР

За попередньою оцінкою, покупка коштувала матері робітниці податкової приблизно 12 мільйонів гривень. Ця сума перевищує доходи як самої Людмили Слотюк, так і її матері.

ДБР повідомляє, що чиновниця через знайому продала свою квартиру та дві земельні ділянки у тимчасово окупованому Криму, а виручені гроші перерахувала на рахунок свого чоловіка у російському банку, який перебуває під санкціями України та ЄС. Крім того, за продаж цього майна вона сплатила податки до бюджету країни-агресора. Однак одержані кошти також не могли покрити купівлю елітної квартири.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Елітний ЖК у Києві. Фото: ДБР
Елітний ЖК у Києві. Фото: ДБР

На даний момент правоохоронці проводять досудове розслідування щодо незаконного збагачення працівниці податкової служби.

Раніше портал Знай повідомляв, мати скандального судді Вовка захопила громадський пляж в Одесі для будівництва готелю.

Також наш портал інформував, помічник Гетманцева Євген Сокур отримав стрімкий кар'єрний зліт: не розуміється, але добре прикриває схему.

Крім того, ми писали, спійманий на хабарі суддя Всеволод Князєв орендував квартиру за тисячу гривень на місяць у центрі Києва.