Один із трьох найбільших українських мобільних операторів компанія Vodafone, яка користується популярністю практично у всіх областях нашої країни, знову зіпсувала нерви деяким своїм абонентам.

Виявилося, що мобільний оператор може просто "продублювати" цифри і продати номер, що діє. Про це свідчить відгук незадоволеної абонентки, яка заявила, що її основний номер просто віддали іншій людині.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної абонентки мобільного оператора Vodafone на порталі для відгуків Otzivua.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

"А скажіть мені таке! Як це розуміти! Що це за дискримінація та правопорушення?! Я перебуваю в Херсонській області, і не маю мобільного зв'язку. Не з власної вини. Чому мій номер продублювали і дали іншому користувачу? і прив'язаний тепер телеграм, як це взагалі?

Популярні новини зараз
Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Я цим номером користувалася до війни і ще деякий час поки був зв'язок. У мене підв'язаний аккаунт під цей номер, ПФУ та інше. Як це взагалі можна було продублювати номер комусь? Ви розумієте це, що це порушення!!!", — поділилася своєю ситуацією українка.

Також у деталях дізнатися про проблему українки можна зі скріншоту:

Відгук абонента Vodafone, скріншот: Otzivua
Відгук абонента Vodafone, скріншот: Otzivua

Нагадаємо, "Обдиралівка!": українці скаржаться на Київстар, гроші знімають за все, окрім тарифу.

Раніше повідомлялося, для абонентів Vodafone та Lifecell зробили важливе оголошення: тепер доступне в Дія.

Також, Lifecell приготував сюрприз для абонентів: як отримати 100 Гб інтернету за 1 копійку.