Мобільний оператор Lifecell приготував справжній сюрприз для абонентів – кожен має шанс отримати цінний та потрібний подарунок. Подробиці розкрили на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

Lifecell часто радує абонентів приємними бонусами та акціями, які дають можливість отримати цінні призи. Так, на цей раз у абонентів з'явилася можливість поборотися за смартфон, виконавши найпростіші умови.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

"Мрії збуваються! Підготували для вас розіграш із крутим заохоченням – смартфоном Xiaomi. Умови прості: ви замовляєте послугу "Тарифна підписка" (6 або 12 пакетів послуг), ми розігруємо смартфон між усіма, хто її активував у зазначений період", - йдеться у повідомленні.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

У Lifecell нагадали, що послуга "Тарифна передплата" є можливість оплати 6 або 12 тарифних пакетів наперед. Як зазначили у компанії, ця послуга дає абонентам вигоду до 15%, а тепер ще й можливість виграти цінний приз.

Взяти участь в акції можна 27.06.2023 по 18.07.2023 включно.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Lifecell приготував сюрприз для абонентів: як отримати 100 Гб інтернету за 1 копійку.

Також наш портал інформував, "Заробляєте на тому, що люди забувають": Vodafone "тихо" спустошує рахунки українців на десятки гривень.

Крім того, ми писали, Київстар надали унікальну можливість своїм клієнтам: скористатися можна лише до кінця року.