У п'ятницю принц Вільям велику частину дня провів на Royal Ascot поряд зі своєю чарівною дружиною Кейт, але ввечері він був помічений у нічному клубі KOKO у Кемдені.

41-річний принц потрапив на відео, одягнений у світло-синю сорочку, з пивом у руці, під час концерту в музичному залі та колишньому театрі в Лондоні.

Принц Вільям, кадр з відео
Принц Вільям, кадр з відео

У приватній ложі поруч із двома друзями, включаючи хрещеного батька принца Луї та власника нічного клубу Гая Пеллі, спадкоємець престолу здавався відпочиваючим, насолоджуючись п'ятничним вечором на вечірці, присвяченій електронній музиці.

До Вільяма та Гаю приєдналася третя людина, також у синій сорочці, яким, за даними Daily Mail, був Джеймс Мід, хрещений батько принцеси Шарлотти і близький друг принца та принцеси Уельських.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Батько трьох демонстрував свої найкращі рухи, танцюючи, як тато, на балконі та рухаючи головою під важкий ритм EDM. Можливо, ця вечірка була присвячена 41-му дню народження принца, який пройшов лише за два дні до цього вечора.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон у пабі, кадр з відео
Принц Вільям і Кейт Міддлтон у пабі, кадр з відео

Чому він не взяв із собою Кейт Міддлтон на цей захід – залишається загадкою. Можливо колись принц Вільям відповість на це запитання. Хоча, швидше за все, він просто хотів побувати у чоловічій компанії.

Нагадаємо, в якому фаст-фуді люблять засиджуватися члени королівської родини – від принца Гаррі до королеви Камілли.

Як повідомляв "Знай.uа", син Кейт Міддлтон та принца Вільяма зганьбився зі штанами: Шарлотта не змогла терпіти таке на святі

Знай.uа писав, чоловік підкотив до Кейт Міддлтон і поставив у незручне становище принца Вільяма: "Потворні, але хороші"