Настя Каменських знову отримала "ляпас" від незадоволених українців: "Патріотка ср*на"

Українська співачка та дружина відомого репера, продюсера та актора Потапа Настя Каменських привітала українців із Днем Конституції.

Відповідну публікацію артистка розмістила на своїй сторінці в Інстаграмі.

"Завдяки Конституції, ми маємо право на свободу слова, вільний розвиток нашої культури та мистецтва. Вона гарантує нам права та свободи, які ми цінуємо та захищаємо", - написала співачка.

Настя Каменських. Фото Instagram
Настя Каменських. Фото Instagram

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Зарплату не платять, їсти не дають ще й "обнулюють": російські війська бунтують на передовій

Російські окупанти з розгромленої роти "Шторм" скаржаться, що їм не платять зарплату, не привозять їжу та масово "обнулюють" на передовій. У зв'язку із цим вони відмовляються виконувати накази керівництва. Відповідне звернення загарбників публікують у мережі.

Кремлівський режим використовує свою "другу" армію, як "гарматне м'ясо", відправляючи багатьох у окопи "голими та босими" та виставляючи загони загону, щоб ніхто не зміг дезертувати. Через це у лавах російських окупантів зростають радикальні настрої та гнів на свою владу.

Так, російські військові з розгромленої роти "Шторм" записали відеозвернення, в якому поскаржилися на нестерпні умови служби, відсутність зарплати та байдужість до них з боку командування.

Бунт окупантів. Фото: скрін з відео
Бунт окупантів. Фото: скрін з відео

Українцям виплатять 100 тисяч гривень: кому дістануться гроші

Постраждалі від затоплення після вибуху росіянами Каховської ГЕС продовжують отримувати грошову допомогу.

Крім виплат у розмірі 5000 грн., вони мають право на допомогу від Міжнародної організації з міграції у розмірі 6600 грн. на людину. Про це повідомили у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Подібні виплати вже почали одержувати постраждалі мешканці Миколаївської області. Загалом через Укрпошту вони вже виплатили 105 600 грн.

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Стосується споживачів трьох областей: "Нафтогаз" звернувся із важливою заявою

"Нафтогаз" звернувся із важливою заявою до споживачів із трьох областей - Київської, Житомирської та Львівської. Що потрібно знати мешканцям цих регіонів, йдеться на офіційній сторінці газопостачальної компанії у соцмережі facebook.

АТ "Київоблгаз", АТ "Житомиргаз" та АТ "Львівгаз" перейшли під державне управління Групи "Нафтогаз". У зв'язку із цим клієнтів підприємств поінформували про нові правила передачі показників газових лічильників.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Мобілізація студентів, які навчатимуться за кордоном: які сюрпризи чекають

В Україні триває війна та загальна мобілізація через повномасштабне вторгнення Росії. Однак, є певні категорії чоловіків призовного віку, які мають право на відстрочку від мобілізації.

Адвокат Богдан Пересада розповів, чи можуть вручити повістку студенту закордонного навчального закладу.

Стаття 23 Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" зазначає, що заклику під час мобілізації не підлягають деякі категорії громадян.

Мобілізація. Фото: скриншот Youtube
Мобілізація. Фото: скриншот Youtube