Зараз багато українців роблять заготівлі овочів, ягід та фруктів на зиму, тому великим попитом користуються продукти для консервації – сіль, цукор та оцет.

Завдяки сервісу gotoshop можна дізнатися, скільки коштують ці продукти в різних супермаркетах. Так, вартість йодованої солі стартує від 4,90 гривень у Фоззі, але там діє акція 80%, тому в інших магазинах вона коштуватиме дорожче – в Еко Маркеті 24,90 грн.

Далі за ціновою "драбиною" йде пропозиція Фори - 9,99 грн/кг, а в Ашані по 12,50 грн/кг. Водночас у Варусі сіль коштує дорожче – 17,90 грн/кг, а в Таврії та Новусі – 18,40 та 18,49 грн/кг відповідно.

Ціни на сіль, скріншот gotoshop
Ціни на сіль, скріншот gotoshop

На цукор ціни коливаються в залежності від марки та вибору супермаркету. Найвигідніше солодкий продукт можна взяти в Новусі - 1 кг у фасуванні обійдеться 32,79 грн/кг, а в Ашані ціна 32,80 грн/кг. А от у Варусі та Еко Маркеті доведеться заплатити 34,40 грн/кг та 34,90 грн/кг відповідно.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Ціни на цукор, скріншот gotoshop
Ціни на цукор, скріншот gotoshop

Оцет 9% пропонують у Фоззі по 18,90 грн/л, а в Еко Маркеті трохи дорожче – по 19,60 грн/л. Далі ціни зростають. Наприклад, в Ашані він коштує 20,50 грн, але винний оцет обійдеться ще дорожче, хоча його не використовують для консервації.

Ціни на оцет, скріншот gotoshop
Ціни на оцет, скріншот gotoshop

Нагадаємо, залишимося без тортів Рошен та БКК? В Україні можуть злетіти ціни на шоколад через дитячу працю та беззаконня

Раніше ми писали про те, що ціни обвалилися: на популярний продукт нарешті впала ціна

Як повідомляв Знай.ua, літо "розтопило" ціни: українців порадували здешевленням популярного продукту