Українські супермаркети послабили ціни на м'ясо для шашлику. Скільки коштуватиме продукт і де можна купити дешевше, показують дані цінового моніторингу, представлені на порталі Мінфін.

Другий місяць літа почався хоч і з незначного, але все ж таки зниження цін на популярне м'ясо - свинину. Любителі відпочинку на природі та шашлику можуть купити м'ясо за вигіднішою ціною, ніж минулого місяця.

Ціни на м'ясо. Фото: скрін youtube
Ціни на м'ясо. Фото: скрін youtube

Так, свинина шашлик у середньому продається по 204,83 гривні за кілограм. Для порівняння, у червні цей продукт коштував 208,42 гривні за кілограм. Найдешевше шашлик пропонується у мережі Varus – 189,90 гривні за кілограм. Найвищий цінник фіксується у супермаркетах Novus – 224,00 гривні за кілограм.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше
Показати ще

Любителів посмажити свинячі реберця на грилі також порадували здешевленням, але зовсім незначним. Середній цінник ребер знизився із 180,71 до 179,96 гривні за кілограм.

Водночас підчеревок подешевшав більш відчутно - за кілограм м'яса доведеться заплатити в середньому 175,96 гривні, а не 180,92 гривні, як у червні.

Ціни на м'ясо. Фото: скрін Мінфін
Ціни на м'ясо. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, готуйте гаманці: на додачу до картоплі різко подорожчав ще один овоч, заплатимо на 37% більше.

Також наш портал інформував, фруктовий кошик замовляли? Наприкінці червня супермаркети оновили цінники на полуницю, виноград, апельсини та яблука.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, раділи не довго: після нетривалого здешевлення в Україні знову почала дорожчати свинина.