Українці не завжди задоволені обслуговуванням та тарифами "Нової пошти", але іноді оператор все ж таки балує їх приємними знижками, що частково згладжує ситуацію.

Так, поштовий оператор ухвалив рішення продовжити акцію на користування поштоматом, а саме – залишив знижені тарифи для доставки посилок у такий спосіб. Про це компанія розповіла на своїй сторінці у Facebook.

Поштомат Нової пошти. Фото: Yоutube
Поштомат Нової пошти. Фото: Yоutube

Так, акційний тариф для клієнтів "Нової пошти" діятиме ще до 13 серпня. Згідно з умовами акції, посилки через поштомати у вихідні дні можна надсилати лише за 50 гривень. Водночас оператор не тягтиме додаткові гроші за доставку до СМТ та села.

Це означає, що практично до кінця літа, кожні вихідні вартість доставки до поштомату та відправки з поштомату становитиме лише 50 гривень.

Популярні новини зараз
Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Проте оператор попередив, що комісія від оголошеної вартості понад 500 гривень та упаковки оплачуються окремо. У коментарях люди подякували оператору за щедрість, проте незадоволені звернень все ж таки більше.

"А ще з кожної такої відправки 10 грн йде на посилення ППО", - наголосили у Новій пошті.