У день Конституції України, у самому центрі міста Звенигородка, сталася жахлива подія – десять молодих хуліганів напали на 15-річного Іллю Демченка.

Вони жорстоко побили його, завдаючи безжальних ударів ногами в голову. Під час цього жахливого нападу окремі особи не посоромилися... і наступали ногами на голову хлопчика, який безсило лежав на асфальті, не в змозі підвестися. Про це говориться на Facebook-сторінці, присвяченій новинам міста.

Побиття у Звенигороді, фото: Facebook
Побиття у Звенигороді, фото: Facebook

Внаслідок цього нападу у хлопчика була пошкоджена сітківка правого ока... крім цього діагностовано черепно-мозкову травму та численні синці на голові, обличчі та тулубі. Деякі з них були під впливом наркотичних речовин.

Причиною побиття було просте зауваження Іллі до одного з цих хуліганів, коли той використав нецензурну лексику і фізично намагався образити його 14-річного товариша.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Чи їх затримали поліцейські нападників? Ні! Чи вивчили відеозаписи з камер спостереження, встановлені у цьому районі? Ні. Чи було проведено обстеження нападаючих на наявність наркотичного сп'яніння? Ні.

Штрафи, поліція, скріншот: YouTube
Штрафи, поліція, скріншот: YouTube

Правоохоронці зробили те, на що практично ніхто і не очікував. Вони звинуватили батьків Іллі у тому, що їхній син перебував у центрі міста без супроводу дорослих... та наклали на них адміністративний штраф.

Нині підліток перебуває у лікарні. І якщо раніше його можна було вважати відмінником, видатним спортсменом та призером Всеукраїнських змагань, то зараз він людина з інвалідністю, якій зіпсували майбутнє.

Побиття у Звенигороді, скріншот: Facebook
Побиття у Звенигороді, скріншот: Facebook

Нагадаємо, п'яний військком в Ужгороді жорстко побив жінку: у ТЦК намагаються "зам'яти" інцидент

Як повідомляв "Знай.uа", траволатор в аеропорту зажував ногу жінки: була у свідомості, поки рвало м'язи та сухожилля

Знай.ua писав, жінку-трансгендера з ЗСУ побив начальник, хоча вона воювала ще з 2015: скарги привели до проблем