Король Чарльз ІІІ ухвалив рішення виселити довірену помічницю королеви Єлизавети ІІ після її смерті у вересні 2022 року.

За словами журналіста Валентайна Лоу, старший син покійної королеви наказав Анджелі Келлі залишити сімейний особняк після смерті Єлизавети II, як це зазначено у новій книзі про британську королівську родину. Про це повідомляє видання The Times.

Похорон королеви Єлизавети II, кадр з відео
Похорон королеви Єлизавети II, кадр з відео

Ангела Келлі, яка працювала особистим костюмером королеви з 1994 року, сподівалася, що їй дозволять продовжити проживання у котеджі Віндзор Хоум Парк після смерті своєї давньої подруги восени 2022 року. Однак новий монарх Великобританії не забезпечив їй такої можливості.

Келлі, якій на момент вигнання було 65 років, не тільки відповідала за одяг, прикраси та відзнаки королеви, а й виконувала інші обов'язки.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"В останні роки нині покійної королеви ніхто, крім її сім'ї, не був їй такий близький, як Ангела Келлі", - пише Лоу.

Крім "особистого помічника", жінку можна було назвати довіреною особою та подругою Королеви Єлизавети II.

Єлизавета II, скріншот: Youtube
Єлизавета II, скріншот: Youtube

Поки Єлизавета була жива, Келлі жила на тому ж поверсі, де знаходилися приватні апартаменти королеви в серпні Тавер. Чарльз ІІІ придбав для неї будинок у Йоркширі, який після смерті Келлі повернуть королівській родині.

Нагадаємо, в якому фаст-фуді люблять засиджуватися члени королівської родини – від принца Гаррі до королеви Камілли.

Як повідомляв "Знай.ua", похмурий жнець з косою відвідав коронацію Чарльза III: у Вестмінстерському абатстві розповіли правду

Знай.ua писав, від "лиходійки" до правительки Британії: темний шлях Камілли до статусу королеви по головах Діани та Єлизавети II