Один із найбільших українських державних банків "Ощадбанк", який відомий своєю агресивною політикою нав'язування карток одержувачам бюджетних виплат, продовжує подавати клієнтам неприємні "сюрпризи".

Цього разу українка розповіла, що вже упродовж трьох місяців представники банку не можуть повернути всю "списану" заробітну плату назад на рахунок.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного клієнта "Ощадбанку" на економічному порталі Minfin у розділі для відгуків.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Також жінка заявила, що навіть поліція не змогла допомогти їй. Українка зазначила, що цим рахунком ніде не користується, а лише знімає зарплату.

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

"У мене ще у квітні цього року шахраї списали всю мою з/п, я звернулася і до поліції, і до банку.

Поліція цим займається, а ось ваш великий банк мені сказав, що: ми тут до чого, це Ваша особиста справа. І, взагалі, у таких ситуаціях Ощадбанк гроші людям не повертає! І тоді в мене питання – ви так рекламуєте свої послуги, а де ваша служба безпеки?

Чи ви просто тупо списуєте з карток кошти і потім вмикаєте мороз? Чому інші банки думають про свою репутацію, і людям повертають повні суми!", - поділилася своєю неприємною ситуацією незадоволена клієнтка банку "Ощадбанк".

Відгук невдоволеної клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеної клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Нагадаємо, клієнти "Ощада" скаржаться на зникнення грошей, у банку розводять руками: "Ваша особиста справа".

Раніше повідомлялося, "Глюк" у банкоматі "Ощада" обійшовся українцю в 20 тисяч гривень: "Показав помилку".

Також, НБУ не указ? ПриватБанк продовжує відмовляти в обміні старих доларів.