Нові розкриті дані стверджують, що саме Кейт Міддлтон була тією, хто стояв за знаменитою заявою королівської родини через атаку Гаррі та Меган на монархію під час інтерв'ю з Опрою.

Джерела стверджують, що саме вона є "сірим кардиналом" у Палаці. Про це повідомляє Daily Mail.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон у пабі, кадр з відео
Принц Вільям і Кейт Міддлтон у пабі, кадр з відео

Деталі того, як покійна королева схвалила стриману, але рішучу відповідь на атаку Гаррі та Меган на монархію, використовуючи фразу "спогади можуть відрізнятися", стали відомі завдяки книзі королівського кореспондента Валентина Лоу.

У першій версії заяви Палацу ця знаменита фраза не включалася, і вона була "набагато пом'якшена", хоча принц і принцеса Уельські вимагали, щоб її "посилили". Кейт на той момент повністю підтримувала дружина, хоч і була набагато рішучіша, ніж він, у цьому питанні.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Цю фразу відразу ж сприйняли класичним прикладом королівського ходу залізною рукою. Хоч і вважалося, що це може роздратувати Меган Маркл і принца Гаррі.

Кейт Міддлтон, кадр з відео
Кейт Міддлтон, кадр з відео

Кейт, колишня герцогиня Кембриджська, наполягала на тому, що ця фраза має залишитися. Лоу цитує джерело, зазначивши, що саме Кейт ясно висловила думку, що ці слова необхідно використовувати в будь-якому випадку, бо все, що сказали Маркл і Гаррі, вважалося б правдою.

Це приклад того, як Кейт часто набагато рішучіший, ніж здається. Вона не отримує стільки визнання, як заслуговує, через свою витонченість.

Це моє життя і мій історичний шлях, і я стану королевою одного разу", - заявляє сама Кейт Міддлтон.

Нагадаємо, 41-річного принца Вільяма помітили у нічному клубі, без Кейт Міддлтон поряд: з ким помітили сина Чарльза III

Як повідомляв "Знай.ua", в якому фаст-фуді люблять засиджуватися члени королівської родини - від принца Гаррі до королеви Камілли

Знай.ua писав, син Кейт Міддлтон і принца Вільяма зганьбився з штанами: Шарлотта не змогла терпіти таке на святі