У вівторок, 4 липня, у Харківській області у місті Первомайський, де в цей час проходила церемонія прощання із загиблим на війні з росіянами українським захисником Олегом Фадєєнком (позивний "Малюк"), росіяни здійснили обстріл.

На щастя, із тих, хто прийшов попрощатися з Олегом, ніхто не постраждав. Бойові товариші вже пообіцяли подвійну помсту, і за загибель, і за блюзнірство.

На цей виродський вчинок росіян вже відреагував у мережі Telegram український журналіст, редактор порталу "Хвиля" Юрій Романенко.

Обстріл Первомайського, скріншот: Facebook
Обстріл Первомайського, скріншот: Facebook

"Спроба удару по похоронній процесії у Первомайському, де ховали бійця "Кракена", удар по кафе в Краматорську, удар по волонтерській тусовці у Харкові кількома місяцями раніше показує одну тенденцію - оркам не шкода витратити кілька мільйонів доларів для того, щоб вбити соціально активних українців.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Лаптьоногі чудово розуміють значення соціальних зв'язків, їх складності та системно знищують їх, бо склад боєприпасів можна знову наповнити, а от людей, які організовують процеси сталості української держави, ні. Всі ці випадки поєднує одне – їх анонсували через соціальні мережі. Тому припиняйте розповідати публічно про свої плани чи досягнення. Орконавти уважно аналізують.

Це стосується також бізнесу, який бадьоро рапортує про свої успіхи та про те, скільки грошей витратили на ЗСУ. У міру затягування війни вони вибиватимуть усі, навіть ресурси, що здається зовсім не мають відношення до війни. Тому не полегшуєте потворам завдання на ваше (наше) знищення.", - написав Юрій Романенко.

Публікація Юрія Романенка, скріншот: Telegram
Публікація Юрія Романенка, скріншот: Telegram

До речі, командир "Кракена" Серій Величко пообіцяв помсту.

Нагадаємо, поки всі бояться катастрофи на ЗАЕС, персонал Рівненської АЕС затарився пивком на 20 тис грн.

Раніше повідомлялося, що для київських укриттів закупили електросковорідки по 720 тисяч грн: готувати запросять Гордона Рамзі?

Також, "Деріть їх!": експерт розповів, як боротися з нахабними обмінками, які не хочуть міняти долари.