Українець заявив, що через "Ощадбанк" втратив значну частину пенсії. Деталі він розкрив у своїй скарзі на порталі Мінфін.

Пенсіонер розповів, що з картки знімалася сума у ​​розмірі 1000 гривень, але через збій у банкоматі "Ощадбанку" гроші не були видані та списалися з рахунку.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

"Коли обираєш банк, ніколи не задумуєшся про наслідки. Адже ти пенсіонер, пропрацював відповідний час, щоб отримати хоча б якусь зароблену суму. Ти хочеш бути впевненим в тому, що будеш мати хоча б на хліб і воду. А тут халепа, банкомат гроші то дає, то не дає і в кінцевому результаті 1000 гривень, яку я так як би мав забрати, банкомат не видає і не повертає на карточку", - поділився чоловік.

Українець заявив, що в цій ситуації найбільш обурливим є те, що він не може домогтися повернення коштів, які для пенсіонера є дуже неабиякою сумою.

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

"Ощадбанк", скриншот: YouTube
"Ощадбанк", скриншот: YouTube

"Добитися правди в Ощадбанку, як виявилося, просто нереально. От і маєш тобі державний банк, який піклується про пенсіонерів. Виходить, що кругом несправедливість. І як такий банк може існувати, якщо в телефонному режимі не можна нічого вияснити?", - обурився пенсіонер.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці скаржаться на неможливість розблокувати кошти у ПриватБанку: "Живіть святим духом".

Також наш портал інформував, клієнти "Ощада" скаржаться на зникнення грошей, у банку розводять руками: "Ваша особиста справа".

Крім того, ми писали, НБУ не указ? Приватбанк продовжує відмовляти в обміні старих доларів.