ПриватБанк вирішив порадувати українських водіїв та запустив акцію, в рамках якої можна отримати цілих 50 тисяч гривень на купівлю палива. Про це повідомляється на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

ПриватБанк постійно працює над покращенням сервісу та регулярно радує клієнтів, запускаючи різноманітні акції з приємними подарунками та бонусами. На цей раз фінустанова приготувала подарунок для водіїв.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Так, клієнти мають шанс отримати електронний сертифікат WOG на 50 000 гривень, що особливо актуально з огляду на нинішнє підвищення цін на пальне після повернення довоєнних податків. Для участі у акції потрібно виконати кілька умов.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Що потрібно зробити?

Крок 1: До 31 серпня зареєструватися в акції "Повний бак Mastercard", ввівши лише свій номер телефону за цим посиланням.

Крок 2: Придбати поліс ОСЦПВ в Приват24.

Крок 3: Оплатити поліс карткою Mastercard від ПриватБанку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк "поставив на лічильник" клієнта після того, як з його картки вкрали 50 тисяч: "Шахрайства не бачать".

Також наш портал інформував, що "ПриватБанк" подарує українцям величезні гроші, якщо клієнти зроблять усе, як треба: кому пощастить.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Зжер гроші, не сказавши спасибі": українець розповів, як термінали ПриватБанку обирають клієнтів.