Півмільйона гривень на NFT у розпал повномасштабної війни. Відповідний тендер оголосило Управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради. Про це свідчить інформація опублікована на prozorro.

Поки в Україні триває повномасштабна війна, місцева влада в різних містах витрачає бюджетні гроші на вельми сумнівні речі. Наприклад, мільйони гривень йдуть на барабани, конструктори та овочерізки у бомбосховища.

Укриття. Фото: скрін youtube
Укриття. Фото: скрін youtube

Відзначитися вирішили також у Харківській міській раді, оголосивши тендер на "послуги щодо забезпечення впровадження інноваційних проєктів у Харкові щодо роботи з графікою та зображенням у проєкті NFT". Витратити з бюджету на це вирішили 494 тисячі гривень.

Тендер. Фото: скрін prozorro
Тендер. Фото: скрін prozorro

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Замовником тендеру є Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради, яке очолює Вікторія Грецька-Миргородська.

Вікторія Грецька-Миргородська. Фото: із мережі
Вікторія Грецька-Миргородська. Фото: із мережі

Чиновниця у серпні 2022 року було нагороджено пам'ятною медаллю "За оборону міста-героя Харкова".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, скандального голову Гатненської громади Паламарчука затримали на хабарі: душив підлітка за слова про Мальдіви

Також наш портал інформував, 1,5 мільйона на тренажери для села, де мешкає 50-70 пенсіонерів: барабани для укриттів були ще "квіточками"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Прокиньтеся, клоуни": боєць ВСУ закликав отямитися столичних корупціонерів, які закуповують барабани та конструктори.